Roshi
Roshi
Nie no tyle to nie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie no tyle to nie
Najśmieszniejsze jak locha napierdoli sobie filtrów, zrobi sobie zdjęcie tylko mordy żeby nie było widać zwałów tłuszczu i jeszcze do chłopa się przypierdoli że coś jej nie pasuje. Znajomy miał taką sytuację że przyszła na spotkanie big mama to ją wyśmiał a ta zaczęła sie sapać że ona też czuje się oszukana bo myślała że będzie lepiej zbudowany

To się nazywa marketing.Najśmieszniejsze jak locha napierdoli sobie filtrów, zrobi sobie zdjęcie tylko mordy żeby nie było widać zwałów tłuszczu i jeszcze do chłopa się przypierdoli że coś jej nie pasuje. Znajomy miał taką sytuację że przyszła na spotkanie big mama to ją wyśmiał a ta zaczęła sie sapać że ona też czuje się oszukana bo myślała że będzie lepiej zbudowany![]()
Kierował Łukasz z działu reklamacji, ja przecież spałem w widlaku pijany jak wujek na weselu.
Boicie się, że swoimi kluseczkami nawet nie połaskotacie.

Oj dobra, to byłem ja. Skończmy dywagacjeCzyli wiadomo, że ktoś z Cohones. Tylko tutaj takie bydlaki.

Za siebie odpowiadam, obawiam się, że mogłaby mi połamać, skoro kuń nie podołałBoicie się, że swoimi kluseczkami nawet nie połaskotacie.
![]()

I co, faktycznie Cię ten Maciek tak zruchał?Oj dobra, to byłem ja. Skończmy dywagacje![]()

pewnie do dziś gubi gruzI co, faktycznie Cię ten Maciek tak zruchał?![]()

Ortalion spierdolenia
Ortalion spedalenia

Było dużo razy ale murzyn być z afrika i nie rozumieć to trzeba zawołać co jakiś czas
I co, faktycznie Cię ten Maciek tak zruchał?![]()
pewnie do dziś gubi gruz
![]()
Zazdrośnicy jebaani ;-)