Tanio skóry nie sprzedam

Gdzieś we wrocku uchwycona rozmowa między dwojgiem pracowników działu reklamacji...
481259318_1180495336974911_6612843328299603427_n.jpg

Gdzieś we wrocku uchwycona rozmowa między dwojgiem pracowników działu reklamacji...
View attachment 122823

O chuj, aż mi się przypomniała sytuacja jaką miałem na początku września tamtego roku jak wracałem busem z Warszawy. Przede mną siedziały dwie młode laski, ogólnie nawet przyzwoite. To była niedziela wieczór, następnego dnia do roboty więc humor popsuty, a ja miałem za sobą trasę z Bieszczad do WWA, także słuchawki na uszach i próbowałem delikatnie się zdrzemnąć. Ale w pewnej chwili jakoś tam jedna z nich zaczęła się ruszać i poczułem ładne perfumy, więc podniosłem głowę. I traf chciał, że tak trzymała telefon, że ja z tylnego siedzenia wszystko widziałem. No ale tylko przetarłem oczy i zobaczyłem że laska pisze długą w chuj wiadomośc i pomyślałem odruchowo "oho, jakiś chłop ma przejebane" i odwróciłem głowę ale mój mózg podświadomie wyłapał to co najbardziej przykuwa uwagę "ruchanie". I jednak postanowiłem się przyjrzeć tej wiadomości. A ona mniej więcej wyglądała tak (streszcze fabułę, bo całości nie pamiętam) "jak sie ruchaliśmy z Maćkiem to ogolnie ściągnał gumke i się spuścił gdzieś tam obok {...} ja potem w tą sperme/gumkę wdepnęłam :lol:Ale mówię Ci miał olbrzymiego kutasa, ale jeszcze jaki gruby. nigdy takiego w życiu nie miałam, najlepsze ruchanie w moim życiu" i pokazała ten telefon koleżance i po chwili dłońmi "dosłownie kurwa taki" xD

1741211069054.png

Last edited:
O chuj, aż mi się przypomniała sytuacja jaką miałem na początku września tamtego roku jak wracałem busem z Warszawy. Przede mną siedziały dwie młode laski, ogólnie nawet przyzwoite. To była niedziela wieczór, następnego dnia do roboty więc humor popsuty, a ja miałem za sobą trasę z Bieszczad do WWA, także słuchawki na uszach i próbowałem delikatnie się zdrzemnąć. Ale w pewnej chwili jakoś tam jedna z nich zaczęła się ruszać i poczułem ładne perfumy. I traf chciał, że tak trzymała telefon, że ja z tylnego siedzenia wszystko widziałem. No ale tylko przetarłem oczy i zobaczyłem że laska pisze długą w chuj wiadomośc i pomyślałem odruchowo "oho, jakiś chłop ma przejebane" i odwróciłem głowę ale mój mózg podświadomie wyłapał to co najbardziej przykuwa uwagę "ruchanie". I jednak postanowiłem się przyjrzeć tej wiadomości. A ona mniej więcej wyglądała tak (streszcze fabułę, bo całości nie pamiętam) "jak sie ruchaliśmy z Maćkiem to ogolnie ściągnał gumke i się spuścił gdzieś tam obok {...} ja potem w tą sperme/gumkę wdepnęłam :lol:Ale mówię Ci miał olbrzymiego kutasa, ale jeszcze jaki gruby. nigdy takiego w życiu nie miałam, najlepsze ruchanie w moim życiu" i pokazała ten telefon koleżance i po chwili dłońmi "dosłownie kurwa taki" xD

Weekend na Morence :mjsmile:

O chuj, aż mi się przypomniała sytuacja jaką miałem na początku września tamtego roku jak wracałem busem z Warszawy. Przede mną siedziały dwie młode laski, ogólnie nawet przyzwoite. To była niedziela wieczór, następnego dnia do roboty więc humor popsuty, a ja miałem za sobą trasę z Bieszczad do WWA, także słuchawki na uszach i próbowałem delikatnie się zdrzemnąć. Ale w pewnej chwili jakoś tam jedna z nich zaczęła się ruszać i poczułem ładne perfumy, więc podniosłem głowę. I traf chciał, że tak trzymała telefon, że ja z tylnego siedzenia wszystko widziałem. No ale tylko przetarłem oczy i zobaczyłem że laska pisze długą w chuj wiadomośc i pomyślałem odruchowo "oho, jakiś chłop ma przejebane" i odwróciłem głowę ale mój mózg podświadomie wyłapał to co najbardziej przykuwa uwagę "ruchanie". I jednak postanowiłem się przyjrzeć tej wiadomości. A ona mniej więcej wyglądała tak (streszcze fabułę, bo całości nie pamiętam) "jak sie ruchaliśmy z Maćkiem to ogolnie ściągnał gumke i się spuścił gdzieś tam obok {...} ja potem w tą sperme/gumkę wdepnęłam :lol:Ale mówię Ci miał olbrzymiego kutasa, ale jeszcze jaki gruby. nigdy takiego w życiu nie miałam, najlepsze ruchanie w moim życiu" i pokazała ten telefon koleżance i po chwili dłońmi "dosłownie kurwa taki" xD

Maciek jak wywloka wdepnęła w gumę :

Back