Senator Kozioł
KSW Welterweight
Poczucie humoru jak najbardziej w porządku, trzeba po prostu śledzić działy i trzymać rękę na pulsie …
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Poczucie humoru jak najbardziej w porządku, trzeba po prostu śledzić działy i trzymać rękę na pulsie …
![]()

Albo w spodniachPoczucie humoru jak najbardziej w porządku, trzeba po prostu śledzić działy i trzymać rękę na pulsie …
![]()

Gdzieś we wrocku uchwycona rozmowa między dwojgiem pracowników działu reklamacji...
View attachment 122823
Ale mówię Ci miał olbrzymiego kutasa, ale jeszcze jaki gruby. nigdy takiego w życiu nie miałam, najlepsze ruchanie w moim życiu" i pokazała ten telefon koleżance i po chwili dłońmi "dosłownie kurwa taki" xDWeekend na MorenceO chuj, aż mi się przypomniała sytuacja jaką miałem na początku września tamtego roku jak wracałem busem z Warszawy. Przede mną siedziały dwie młode laski, ogólnie nawet przyzwoite. To była niedziela wieczór, następnego dnia do roboty więc humor popsuty, a ja miałem za sobą trasę z Bieszczad do WWA, także słuchawki na uszach i próbowałem delikatnie się zdrzemnąć. Ale w pewnej chwili jakoś tam jedna z nich zaczęła się ruszać i poczułem ładne perfumy. I traf chciał, że tak trzymała telefon, że ja z tylnego siedzenia wszystko widziałem. No ale tylko przetarłem oczy i zobaczyłem że laska pisze długą w chuj wiadomośc i pomyślałem odruchowo "oho, jakiś chłop ma przejebane" i odwróciłem głowę ale mój mózg podświadomie wyłapał to co najbardziej przykuwa uwagę "ruchanie". I jednak postanowiłem się przyjrzeć tej wiadomości. A ona mniej więcej wyglądała tak (streszcze fabułę, bo całości nie pamiętam) "jak sie ruchaliśmy z Maćkiem to ogolnie ściągnał gumke i się spuścił gdzieś tam obok {...} ja potem w tą sperme/gumkę wdepnęłamAle mówię Ci miał olbrzymiego kutasa, ale jeszcze jaki gruby. nigdy takiego w życiu nie miałam, najlepsze ruchanie w moim życiu" i pokazała ten telefon koleżance i po chwili dłońmi "dosłownie kurwa taki" xD

Maciek jak wywloka wdepnęła w gumę :O chuj, aż mi się przypomniała sytuacja jaką miałem na początku września tamtego roku jak wracałem busem z Warszawy. Przede mną siedziały dwie młode laski, ogólnie nawet przyzwoite. To była niedziela wieczór, następnego dnia do roboty więc humor popsuty, a ja miałem za sobą trasę z Bieszczad do WWA, także słuchawki na uszach i próbowałem delikatnie się zdrzemnąć. Ale w pewnej chwili jakoś tam jedna z nich zaczęła się ruszać i poczułem ładne perfumy, więc podniosłem głowę. I traf chciał, że tak trzymała telefon, że ja z tylnego siedzenia wszystko widziałem. No ale tylko przetarłem oczy i zobaczyłem że laska pisze długą w chuj wiadomośc i pomyślałem odruchowo "oho, jakiś chłop ma przejebane" i odwróciłem głowę ale mój mózg podświadomie wyłapał to co najbardziej przykuwa uwagę "ruchanie". I jednak postanowiłem się przyjrzeć tej wiadomości. A ona mniej więcej wyglądała tak (streszcze fabułę, bo całości nie pamiętam) "jak sie ruchaliśmy z Maćkiem to ogolnie ściągnał gumke i się spuścił gdzieś tam obok {...} ja potem w tą sperme/gumkę wdepnęłamAle mówię Ci miał olbrzymiego kutasa, ale jeszcze jaki gruby. nigdy takiego w życiu nie miałam, najlepsze ruchanie w moim życiu" i pokazała ten telefon koleżance i po chwili dłońmi "dosłownie kurwa taki" xD
Wygląda na to że siedzi, ale mogę się mylić nie mam pełnego obrazuW końcu nadrabiam ten ostatni sezon Twin Peaks, co tam kurwa Bisping robi
![]()

Czyli wiadomo, że ktoś z Cohones. Tylko tutaj takie bydlaki.mówię Ci miał olbrzymiego kutasa, ale jeszcze jaki gruby. nigdy takiego w życiu nie miałam, najlepsze ruchanie w moim życiu" i pokazała ten telefon koleżance i po chwili dłońmi "dosłownie kurwa taki"
Aż mi się przypomniało jak bardzo dawno temu oglądałem serial „Kości” a tam w którymś odcinku Chuck LiddellW końcu nadrabiam ten ostatni sezon Twin Peaks, co tam kurwa Bisping robi
![]()
Wyższy stopień spierdolenia
Wyższy stopień spierdolenia
Ewentualnie na huśtawkę na żyrandolu, społeczeństwo by na tym skorzystałoCzekamy za rok na konia kurwa, będzie akurat między zwierzęcy seks, bo to co odpierdala to zezwierzęcenie.
Kilku z Cohones na jednym filmie, min.:
@QŃ.
@Bambo
@B.I.G Makumba
@Drzewo (gdzieś w oceanie walczy z rekinem)