pczar1
BAMMA Lightweight
Bardziej miałem bekę że Juras zrobił 1,5 repsaTen drugi to bardzo ładnie się huśtał na tym drążku, fajna zabawa ale co to ma wspólnego z podciąganiem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bardziej miałem bekę że Juras zrobił 1,5 repsaTen drugi to bardzo ładnie się huśtał na tym drążku, fajna zabawa ale co to ma wspólnego z podciąganiem?
...ale drążek wytrzymał więc sukces.Bardziej miałem bekę że Juras zrobił 1,5 repsa
Nie no, to wiadomo, beka z niego jest w domyśleBardziej miałem bekę że Juras zrobił 1,5 repsa

Poprawiłem

Ale na poważnie tak było. Człowiek nawet nie miał pojęcia co to jest ta cała pizda co ja turtlesy tak uwielbiają, bo nikt ze znajomych nie wiedział. Nawet nie było skąd się tego dowiedzieć. A w jakichś dempsiimejkpis na tropie to nawet na telefon sobie taką pizdę zamawiali. Internet przyniósł ludziom cały świat na tacy.Poprawiłem![]()
A w ogóle to u was koło i ogień mieli wcześniej bo mieliście bliżej na ukrainęPoprawiłem![]()
W sensie łamanie kołem, przypalanie tudzież palenie na stosie?A w ogóle to u was koło i ogień mieli wcześniej bo mieliście bliżej na ukrainę
Bliżej źródła odkryćW sensie łamanie kołem, przypalanie tudzież palenie na stosie?

Widziałem to kiedyś ale znów oplułem monitor, myślę podzielę się... A tu ban. Mam 36 lat, poczucie humoru już chyba nie to samoSenatorze, ban jak cholera, było w Sucharach …
![]()

Widziałem to kiedyś ale znów oplułem monitor, myślę podzielę się... A tu ban. Mam 36 lat, poczucie humoru już chyba nie to samo![]()