Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie szypkoI co, otpisała?![]()
Haha miałem podobną akcję z tydzień temu, chciałem wymienić drzwi zewnętrzne (demontaż, montaż) plus wymiana dwóch skrzydeł wewnętznych. (leroy w arkadii wwa) Wycena miała kosztować ponad stówę. Przyjechał podpity ukr zmierzył kurwa drzwi i pojechał, potem na sklepie za samą robociznę krzyknęli mi 3500zl poonad xd
Kurwa, za tę cenę stanę i zrobię to sam z materiałem i znajomym meblarzem, materiałami, do tego mi wymieni 13 frontów, kilka kosmetyk plus blaty. I wytjdzie to i tak dużo mnie niż 3,5
Nie dawajcie się nabrać na ten niższy vat za montaż, bo suma sumarum w chuj się nie opłaca i do tego ekipa tego ukra miałaby to mi niby robić, musiałbym jeszcze po nich poprawiać, Jebać usługi montażu leroya podnajmowane jakimś zapojaczonym brudasom
Zaraz pewnie wrzuci jakaś odpowiedz, gdzie pokaże jak to on spierdolił robote a zrzuci na innych. Chłop trzyma z banderowcami i każdy grosik liczy ze swoimi braćmi. Ha tfu!
Ale ordynarny fejczur, ojciec na bank wygenerowany przez ej aj.

3 i 4Na co tak rzygasz?
Na kawę?
Na kawę z mlekiem?
Na murzynów?
To jest tak stare że już pewnie zdążyli wyroki odsiedzieć
)Nie wiem o czym mówisz, dowód w sprawie nie istnieje. Dawaj oświadczenie.To jest tak stare że już pewnie zdążyli wyroki odsiedzieć
(Ale bawi niezmiennie)
Fota tak wykadrowana, żeby nie można było po dłoniach poznaćAle ordynarny fejczur, ojciec na bank wygenerowany przez ej aj.![]()
Brutalny atak na białego człowieka
Ja tam kawę pije czarną ;)
u MNIE JEST NOWY NA ROBOCIE, CHŁOP 47 LATA, NIBY WSZYSTKO UMIE, TAK NAPRAWDĘ WSZYSTKO PIERDOLI, I WŁAŚNIE WCZORAJ WPADŁ Z PLASTIKOWĄ MAKITTĄ XD ZAJARANY ŻE KUPIŁ ZA 100ZŁ JEDYNE NA WOLUMENIE A TYP CHCIAŁ 150! Kurwa ledwo wkręca wkręty w zabudowę i już mu się coś tam zjebałoA mi ostatnio jakiś Cygan wciskał nówkę jakieś ‚Makita’, jebaniutki! Dobrze ze jego ziomek trzy stragany dalej miał porządny sprzęt ‚makaka’! Uważajcie panowie, wszędzie chcą nas w huja zrobić![]()
Tam sa zajebiste akumulatory!u MNIE JEST NOWY NA ROBOCIE, CHŁOP 47 LATA, NIBY WSZYSTKO UMIE, TAK NAPRAWDĘ WSZYSTKO PIERDOLI, I WŁAŚNIE WCZORAJ WPADŁ Z PLASTIKOWĄ MAKITTĄ XD ZAJARANY ŻE KUPIŁ ZA 100ZŁ JEDYNE NA WOLUMENIE A TYP CHCIAŁ 150! Kurwa ledwo wkręca wkręty w zabudowę i już mu się coś tam zjebało
a było "Nie bój się, ja wiem co dobre co kupować"
kurwa ci jebani fachowcy, każdy wszystko "umi" a potem trzeba po chujach tylko poprawiać
2 tyg wcześniej też był taki jeden, okazało się, że tak samo pierdoli, że wszystko robi, ale to tam chuj. Wracałem z nim raz metrem to gadał, że uzdrawia ludzi, że jak złamał sobie żebra to dzięki zabiegowi energetycznemu na własnyum sobie sbie zrosły mu się żebra po złamaniu w 2 dni, że wiedział o ataku na WTC parę godzin przed, że uzdrawia ludzi za 200zł, i jeden i drugi kurwa tylko ciągle pierdolą i pierdolą, cały dzień jakieś farmazony a my ze wspólasem już chyba jednak nie będziemy więcej nikogo brać
fachowcy..........
@szplin szkaluja szyje jedne!u MNIE JEST NOWY NA ROBOCIE, CHŁOP 47 LATA, NIBY WSZYSTKO UMIE, TAK NAPRAWDĘ WSZYSTKO PIERDOLI, I WŁAŚNIE WCZORAJ WPADŁ Z PLASTIKOWĄ MAKITTĄ XD ZAJARANY ŻE KUPIŁ ZA 100ZŁ JEDYNE NA WOLUMENIE A TYP CHCIAŁ 150! Kurwa ledwo wkręca wkręty w zabudowę i już mu się coś tam zjebało
a było "Nie bój się, ja wiem co dobre co kupować"
kurwa ci jebani fachowcy, każdy wszystko "umi" a potem trzeba po chujach tylko poprawiać
2 tyg wcześniej też był taki jeden, okazało się, że tak samo pierdoli, że wszystko robi, ale to tam chuj. Wracałem z nim raz metrem to gadał, że uzdrawia ludzi, że jak złamał sobie żebra to dzięki zabiegowi energetycznemu na własnyum sobie sbie zrosły mu się żebra po złamaniu w 2 dni, że wiedział o ataku na WTC parę godzin przed, że uzdrawia ludzi za 200zł, i jeden i drugi kurwa tylko ciągle pierdolą i pierdolą, cały dzień jakieś farmazony a my ze wspólasem już chyba jednak nie będziemy więcej nikogo brać
fachowcy..........