Tanio skóry nie sprzedam

1000002643.jpg

Haha miałem podobną akcję z tydzień temu, chciałem wymienić drzwi zewnętrzne (demontaż, montaż) plus wymiana dwóch skrzydeł wewnętznych. (leroy w arkadii wwa) Wycena miała kosztować ponad stówę. Przyjechał podpity ukr zmierzył kurwa drzwi i pojechał, potem na sklepie za samą robociznę krzyknęli mi 3500zl poonad xd
Kurwa, za tę cenę stanę i zrobię to sam z materiałem i znajomym meblarzem, materiałami, do tego mi wymieni 13 frontów, kilka kosmetyk plus blaty. I wytjdzie to i tak dużo mnie niż 3,5
Nie dawajcie się nabrać na ten niższy vat za montaż, bo suma sumarum w chuj się nie opłaca i do tego ekipa tego ukra miałaby to mi niby robić, musiałbym jeszcze po nich poprawiać, Jebać usługi montażu leroya podnajmowane jakimś zapojaczonym brudasom

brutalny atak na jodełkowca @respect
:wtf2:
Zaraz pewnie wrzuci jakaś odpowiedz, gdzie pokaże jak to on spierdolił robote a zrzuci na innych. Chłop trzyma z banderowcami i każdy grosik liczy ze swoimi braćmi. Ha tfu!

A mi ostatnio jakiś Cygan wciskał nówkę jakieś ‚Makita’, jebaniutki! Dobrze ze jego ziomek trzy stragany dalej miał porządny sprzęt ‚makaka’! Uważajcie panowie, wszędzie chcą nas w huja zrobić :roberteyeblinking:
u MNIE JEST NOWY NA ROBOCIE, CHŁOP 47 LATA, NIBY WSZYSTKO UMIE, TAK NAPRAWDĘ WSZYSTKO PIERDOLI, I WŁAŚNIE WCZORAJ WPADŁ Z PLASTIKOWĄ MAKITTĄ XD ZAJARANY ŻE KUPIŁ ZA 100ZŁ JEDYNE NA WOLUMENIE A TYP CHCIAŁ 150! Kurwa ledwo wkręca wkręty w zabudowę i już mu się coś tam zjebało
a było "Nie bój się, ja wiem co dobre co kupować"
kurwa ci jebani fachowcy, każdy wszystko "umi" a potem trzeba po chujach tylko poprawiać
2 tyg wcześniej też był taki jeden, okazało się, że tak samo pierdoli, że wszystko robi, ale to tam chuj. Wracałem z nim raz metrem to gadał, że uzdrawia ludzi, że jak złamał sobie żebra to dzięki zabiegowi energetycznemu na własnyum sobie sbie zrosły mu się żebra po złamaniu w 2 dni, że wiedział o ataku na WTC parę godzin przed, że uzdrawia ludzi za 200zł, i jeden i drugi kurwa tylko ciągle pierdolą i pierdolą, cały dzień jakieś farmazony a my ze wspólasem już chyba jednak nie będziemy więcej nikogo brać
fachowcy..........

u MNIE JEST NOWY NA ROBOCIE, CHŁOP 47 LATA, NIBY WSZYSTKO UMIE, TAK NAPRAWDĘ WSZYSTKO PIERDOLI, I WŁAŚNIE WCZORAJ WPADŁ Z PLASTIKOWĄ MAKITTĄ XD ZAJARANY ŻE KUPIŁ ZA 100ZŁ JEDYNE NA WOLUMENIE A TYP CHCIAŁ 150! Kurwa ledwo wkręca wkręty w zabudowę i już mu się coś tam zjebało
kurwa ci jebani fachowcy, każdy wszystko "umi" a potem trzeba po chujach tylko poprawiać
2 tyg wcześniej też był taki jeden, okazało się, że tak samo pierdoli, że wszystko robi, ale to tam chuj. Wracałem z nim raz metrem to gadał, że uzdrawia ludzi, że jak złamał sobie żebra to dzięki zabiegowi energetycznemu na własnyum sobie sbie zrosły mu się żebra po złamaniu w 2 dni, że wiedział o ataku na WTC parę godzin przed, że uzdrawia ludzi za 200zł, i jeden i drugi kurwa tylko ciągle pierdolą i pierdolą, cały dzień jakieś farmazony a my ze wspólasem już chyba jednak nie będziemy więcej nikogo brać
fachowcy..........
Tam sa zajebiste akumulatory!

IMG_6161.png

fachowcy..........
@szplin szkaluja szyje jedne!

Back