Tanio skóry nie sprzedam

Z ciekawości sprawdziłem Panią Klementynę z Warszawy (wiek 65 lat na roksie to maksymalny jaki można ustawić - Pani Klementyna miała tyle już jakieś 5 lat temu) - komentarze odwiedzjących ją zwyroli to była kolebka beki - a to że klimat jak u babci, że i herbate zrobi i pogada i doradzi coś życiowego, a potem jak dupę wypnie to lepiej jak niejedna młoda. Nie wiem co wy kurwa mieliście za babcie, ale jesteście pojebani.

Musiała być jakaś wysiadka bazy danych bo są tylko 3 komcie, ale Pani Klementyna nadal w grze. Wanna babcie kurwa? To już wiesz gdzie, co i jak.

Ja zawsze miałem pociąg do milfów no ale kurna bez przesady starą ome ruchać, może te zarobione pieniążki później jeszcze swoim wnukom daje za chodzenie do kościoła :juanlaugh:

Jeszcze co do tego gniecenia jajec to kurwa ja nie rozumiem jak pojebanym trzeba być żeby się tak dać, jeszcze za starych dziejów jak sam byłem Areczkiem to spotykałem się z taką w sumie była taka średnia można by powiedzieć 6/10 ale przynajmniej kurde, robiła wszystko i często lubiła possać wora to nawet jak trochę później zassała to już bolało :wtf2: ale i tak całkiem dobrze wspominam tamte czasy a może jeszcze się kiedyś uda jakiejś mamie stiflera komin przeczyścić bo młody jeszcze jestem a jak przysłowie mówi stary chłop nigdy nie będzie jak stara baba :goldi:

Last edited:
U mnie dzisiaj takie w drodze do pracy:

IMG_5939.jpeg

Ja zawsze miałem pociąg do milfów no ale kurna bez przesady starą ome ruchać, może te zarobione pieniążki później jeszcze swoim wnukom daje za chodzenie do kościoła :juanlaugh:
O gustach się ponoć nie dyskutuje :fjedzia:

A Klementyna cóż... nawet jeśli to robi w szczytnym celu jak taka jedna zawodniczka MMA ("na dzieci"), to jednak przykry żywot sobie obrała. Mam prostytutkje w klatce, taka pani ok. 50 lat. Najczęściej absztyfikanci przychodzą rano, kryształozordy z zajebanymi kichawami, co melanż wieńczą odwiedzinami u mojej sąsiadki właśnie. Ta kobieta wygląda jak cień człowieka. Każde "dzień dobry", czy otwarcie jej drzwi od klatki to szok wymalowany na jej twarzy, nawet odrobina życzliwości zbija ją z tropu, bo sama do siebie już dawno pewnie straciła jakikolwiek szacunek. Chłopaki po całej nocy wciągania też jej pewnie nie oszczędzają hehe

tak, mam zniżkę

A Klementyna cóż... nawet jeśli to robi w szczytnym celu jak taka jedna zawodniczka MMA ("na dzieci"), to jednak przykry żywot sobie obrała. Mam prostytutkje w klatce, taka pani ok. 50 lat. Najczęściej absztyfikanci przychodzą rano, kryształozordy z zajebanymi kichawami, co melanż wieńczą odwiedzinami u mojej sąsiadki właśnie. Ta kobieta wygląda jak cień człowieka. Każde "dzień dobry", czy otwarcie jej drzwi od klatki to szok wymalowany na jej twarzy, nawet odrobina życzliwości zbija ją z tropu, bo sama do siebie już dawno pewnie straciła jakikolwiek szacunek. Chłopaki po całej nocy wciągania też jej pewnie nie oszczędzają hehe

tak, mam zniżkę
Przyprowadź jej karła i osła :redford:

tak, mam zniżkę
Wygniata?

Back