VitoC
UFC Featherweight
gdzie, co i jak.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
gdzie, co i jak.

u Pani Kelementyny

Stary jak Ty musisz wyglądać skoro tak powiedziała.
Ale jajca wygniecione pryma sortSpokojnie, niedługo dziesiąty to odbijesz sobie te 150zl z areczka wypłaty.![]()

Ja zawsze miałem pociąg do milfów no ale kurna bez przesady starą ome ruchać, może te zarobione pieniążki później jeszcze swoim wnukom daje za chodzenie do kościołaZ ciekawości sprawdziłem Panią Klementynę z Warszawy (wiek 65 lat na roksie to maksymalny jaki można ustawić - Pani Klementyna miała tyle już jakieś 5 lat temu) - komentarze odwiedzjących ją zwyroli to była kolebka beki - a to że klimat jak u babci, że i herbate zrobi i pogada i doradzi coś życiowego, a potem jak dupę wypnie to lepiej jak niejedna młoda. Nie wiem co wy kurwa mieliście za babcie, ale jesteście pojebani.
Musiała być jakaś wysiadka bazy danych bo są tylko 3 komcie, ale Pani Klementyna nadal w grze. Wanna babcie kurwa? To już wiesz gdzie, co i jak.

ale i tak całkiem dobrze wspominam tamte czasy a może jeszcze się kiedyś uda jakiejś mamie stiflera komin przeczyścić bo młody jeszcze jestem a jak przysłowie mówi stary chłop nigdy nie będzie jak stara baba O gustach się ponoć nie dyskutujeJa zawsze miałem pociąg do milfów no ale kurna bez przesady starą ome ruchać, może te zarobione pieniążki później jeszcze swoim wnukom daje za chodzenie do kościoła![]()

Przyprowadź jej karła i osłaO gustach się ponoć nie dyskutuje
A Klementyna cóż... nawet jeśli to robi w szczytnym celu jak taka jedna zawodniczka MMA ("na dzieci"), to jednak przykry żywot sobie obrała. Mam prostytutkje w klatce, taka pani ok. 50 lat. Najczęściej absztyfikanci przychodzą rano, kryształozordy z zajebanymi kichawami, co melanż wieńczą odwiedzinami u mojej sąsiadki właśnie. Ta kobieta wygląda jak cień człowieka. Każde "dzień dobry", czy otwarcie jej drzwi od klatki to szok wymalowany na jej twarzy, nawet odrobina życzliwości zbija ją z tropu, bo sama do siebie już dawno pewnie straciła jakikolwiek szacunek. Chłopaki po całej nocy wciągania też jej pewnie nie oszczędzają hehe
tak, mam zniżkę

Wygniata?O gustach się ponoć nie dyskutuje
A Klementyna cóż... nawet jeśli to robi w szczytnym celu jak taka jedna zawodniczka MMA ("na dzieci"), to jednak przykry żywot sobie obrała. Mam prostytutkje w klatce, taka pani ok. 50 lat. Najczęściej absztyfikanci przychodzą rano, kryształozordy z zajebanymi kichawami, co melanż wieńczą odwiedzinami u mojej sąsiadki właśnie. Ta kobieta wygląda jak cień człowieka. Każde "dzień dobry", czy otwarcie jej drzwi od klatki to szok wymalowany na jej twarzy, nawet odrobina życzliwości zbija ją z tropu, bo sama do siebie już dawno pewnie straciła jakikolwiek szacunek. Chłopaki po całej nocy wciągania też jej pewnie nie oszczędzają hehe
tak, mam zniżkę
Sofa w strachu

I do tego bardziej mięsneSzczerze powiedziawszy na tym zdjęciu lepiej to wygląda niż to co on wrzuca.![]()

Wygniata?
Nie wiem o co chodzi z tym pierwszym naleśnikiem. Jak patelnia wystarczająco gorąca, to nie ma szans żeby naleśnik nie wyszedł.
bo kto je guwno? Tylko ukr z podkarpacia szwedajacy się po wrocku…Szczerze powiedziawszy na tym zdjęciu lepiej to wygląda niż to co on wrzuca.![]()