Jeff
UFC Featherweight
On by jeszcze jigsaw'a wyruchał na zasady.Wygląda jakby halibut był w uniwersum Piły i Jigsaw wpadł na pomysł zadania z kaktusem
View attachment 119368
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
On by jeszcze jigsaw'a wyruchał na zasady.Wygląda jakby halibut był w uniwersum Piły i Jigsaw wpadł na pomysł zadania z kaktusem
View attachment 119368
@Gienek trafił sie kiedyś taki hardokrowiec?Wygląda jakby halibut był w uniwersum Piły i Jigsaw wpadł na pomysł zadania z kaktusem
View attachment 119368

Wygląda jakby halibut był w uniwersum Piły i Jigsaw wpadł na pomysł zadania z kaktusem
View attachment 119368

Pedały tylko im czerwony dywan rozwijają zamiast wyjaśnić sytuację po bożemu.Kurwa zebrały się grażyny i sebixy wjebały się w drogę pod prąd, wyciągają łapy do kierowcy i jeszcze się awanturują.. patologia jebana.
To nie jest tak że popieram tego ukrainica - użycie gazu i noża. Podobnie nie miałbym zamiaru przepuszczać jakiejś głupiej pizdy w mercedesie która chciała sobie skrócić drogę do swojego lokalu. Jeżdżą takie bananowe szmatławce w drogich samochodach i uważają się za nie wiadomo kogo.
![]()

Koleżka widze obcykany na gadu gadu

Zobaczymy jak będzie ważyć cię dziecko z daunem na wokandzie. Powodzenia.Jeśli to prawda to jest to dobra wiadomość. Wychodzi na to, że chore dzieci potrafią dojść do poziomu o jakim zdrowym nachodźcom się nawet nie śniło. Ale co tam trzeba było ją abortować jak było podejrzenie downa przy przezierności karkowej, a kebabowoźców wpuszcać. Niosą ze sobą prawdziwą wartość.
Odnośnie polityki jeszcze, to nie wiem co wy tam @Dzihados palicie na tej serwerowni, czy faktycznie rano z tym zdjęciem (hehe wiadomo, że rano) i wyciągiem z konta mam podjechać. bo mi też temat wyparował?
A chciałem zapytać czy może ma ktoś inne ujęcie dosłownie ostatnich sekund przemowy inauguracyjnej, jak się Trump obraca do tych kurew lewackich. Chcę zobaczyć tą nienawiść i pogardę w jego oczach. Karmię się tym.
łapcie młodego, żeby nie było, że sam offtop
Możliwe, że sprawiedliwej niż jakieś adwokiszcze.Zobaczymy jak będzie ważyć cię dziecko z daunem na wokandzie. Powodzenia.
W starożytności takich ludzi wybijali w pień, nie bez przypadku, dbali o rozwój ludzkiej rasy, nie to co teraz, że jeszcze im się będą dawać mnożyć i pomagać karając ich przyszłe dzieci, bo przecież nie siebie.
Dlaczego on mu nie wyszedł i jednemu czy trzeciemu bialorycerzowi nie pierdolnął teleskopem po kolanach?

Kurwa... Dobrze, że nie menore xDMiałem kiedyś podobną sytuację.
Jednokierunkowa, typ w starym Passacie kombi.
Po jednej stronie szkoła językowa, po drugiej Żabka.
Koleś po pierwszej wymianie zdań, bez ściemy, wyciągnął na mnie z bagażnika mosiężny świecznik .
![]()
Trzeba było gaśnicą go potraktowaćKoleś po pierwszej wymianie zdań, bez ściemy, wyciągnął na mnie z bagażnika mosiężny świecznik .
Po jednej stronie szkoła językowa, po drugiej Żabka.
Albo na sofę, co niektórzy sobie lubią strzelić.