Tanio skóry nie sprzedam

Screenshot_20250117_181947_Facebook.jpg
Screenshot_20250119_125655_Instagram.jpg

Kurwa zebrały się grażyny i sebixy wjebały się w drogę pod prąd, wyciągają łapy do kierowcy i jeszcze się awanturują.. patologia jebana.
To nie jest tak że popieram tego ukrainica - użycie gazu i noża. Podobnie nie miałbym zamiaru przepuszczać jakiejś głupiej pizdy w mercedesie która chciała sobie skrócić drogę do swojego lokalu. Jeżdżą takie bananowe szmatławce w drogich samochodach i uważają się za nie wiadomo kogo.

::duszenie::
Pedały tylko im czerwony dywan rozwijają zamiast wyjaśnić sytuację po bożemu.

Już to widzę jakby mi się blachara na maskę położyła albo inny pedał wjechał z butem na maskę :juanlaugh:

Jeśli to prawda to jest to dobra wiadomość. Wychodzi na to, że chore dzieci potrafią dojść do poziomu o jakim zdrowym nachodźcom się nawet nie śniło. Ale co tam trzeba było ją abortować jak było podejrzenie downa przy przezierności karkowej, a kebabowoźców wpuszcać. Niosą ze sobą prawdziwą wartość.
Zobaczymy jak będzie ważyć cię dziecko z daunem na wokandzie. Powodzenia.

W starożytności takich ludzi wybijali w pień, nie bez przypadku, dbali o rozwój ludzkiej rasy, nie to co teraz, że jeszcze im się będą dawać mnożyć i pomagać karając ich przyszłe dzieci, bo przecież nie siebie.

Odnośnie polityki jeszcze, to nie wiem co wy tam @Dzihados palicie na tej serwerowni, czy faktycznie rano z tym zdjęciem (hehe wiadomo, że rano) i wyciągiem z konta mam podjechać. bo mi też temat wyparował?

A chciałem zapytać czy może ma ktoś inne ujęcie dosłownie ostatnich sekund przemowy inauguracyjnej, jak się Trump obraca do tych kurew lewackich. Chcę zobaczyć tą nienawiść i pogardę w jego oczach. Karmię się tym.

łapcie młodego, żeby nie było, że sam offtop

Odnośnie polityki jeszcze, to nie wiem co wy tam @Dzihados palicie na tej serwerowni, czy faktycznie rano z tym zdjęciem (hehe wiadomo, że rano) i wyciągiem z konta mam podjechać. bo mi też temat wyparował?

A chciałem zapytać czy może ma ktoś inne ujęcie dosłownie ostatnich sekund przemowy inauguracyjnej, jak się Trump obraca do tych kurew lewackich. Chcę zobaczyć tą nienawiść i pogardę w jego oczach. Karmię się tym.

łapcie młodego, żeby nie było, że sam offtop

Na koncie premium polityka dostępna

Zobaczymy jak będzie ważyć cię dziecko z daunem na wokandzie. Powodzenia.

W starożytności takich ludzi wybijali w pień, nie bez przypadku, dbali o rozwój ludzkiej rasy, nie to co teraz, że jeszcze im się będą dawać mnożyć i pomagać karając ich przyszłe dzieci, bo przecież nie siebie.
Możliwe, że sprawiedliwej niż jakieś adwokiszcze.

Jeśli eugenika jest dla kolegi miarą postępu, to nie mamy o czym rozmawiać.

Back