Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To w gole fajna historia bo pan reżyser stwierdził, że to nie dźwięk jest chujowy tylko polaki-biedaki mają lipne telewizory bez kina domowego.
To w gole fajna historia bo pan reżyser stwierdził, że to nie dźwięk jest chujowy tylko polaki-biedaki mają lipne telewizory bez kina domowego.
No właśnie w ostatnim czasie dużo się zmieniło i polskie seriale nie tylko "lepiej brzmiały" ale i trzymały dobry poziom. Niestety Wzgórze psów w domu by przypadkach daje dupy ;) Może się mylę, ale dałem radę obejrzeć tylko jeden odcinek i tego menela w roli głównej.Dźwięk to jest bolączka polskich produkcji od x lat.
Tutaj doszedł jeszcze sepleniący Kościukiewicz i wyszedł dramat.

Opis cohonesiakow… ludzi renesansu

Brzmi jak mój kolega.
"Pracował jako wkładka mięsna do fabryk"? W sensie pracownik umysłowy?

Przypadkowo wpadł do maszyny"Pracował jako wkładka mięsna do fabryk"? W sensie pracownik umysłowy?![]()
I tak "16 godzin dziennie"?Przypadkowo wpadł do maszyny

Za gówniaka nieraz się takie rzeczy robiło i gdyby nie ostatnie podanie na filmiku to można by tak tłumaczyć to kalectwo na parkiecie 
Co się wtedy odpierdalało
Tylko czasem trzeba było spierdalać 
U nas były kamienie… kładliśmy na linii końcowej boiska i wmawialiśmy, że gramy w „kto dalej kopnie flaka” bo tak ta „piłka” wygladała. Jeden nieświadomy kolega wziął rozbieg jak Roberto Carlosi przypierdolił z całej siły. Do tej pory zastanawiam sie jakim cudem trwale nie uszkodził nogi.W pierwszej chwili myślałem że grają lekarskąZa gówniaka nieraz się takie rzeczy robiło i gdyby nie ostatnie podanie na filmiku to można by tak tłumaczyć to kalectwo na parkiecie
Edit.
Albo pęknięta piłka napełniona piaskiem parę metrów od boiska i standardowy tekst do przechodniów: "poda pan piłkę?"Co się wtedy odpierdalało
Tylko czasem trzeba było spierdalać
![]()