Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Prawdziwy Tarzan odnaleziony po latach...
![]()
nie ten podrabianiec...
Ale docenił mistrza!
"Dziękuję, kradzionego nie mogę"- nie powiedział nigdy żaden polityk.
Że gość to jeszcze dotknął i wyniósł, ja bym zatrzymał maszynę i spierdolił z budynku czym prędzej.
Armani z Hiszpanii to podobno wypadł z walki z islamem dzień przed galą.A taki Romanowski wrzuciłby go do ogniska, albo komuś do chałupy. Dlatego on walczy w klatce, a my komentujemy ja forum. Natomiast mamy większą szansę dożyć w zdrowiu starości.![]()
Faktycznie, niezła chujnia, niby kontuzja jakas, ale kurwa jak to, o kabel się potknął? Może coś z wagą jednak tylko wstyd się przyznać. Podobno Moicano w zastępstwieArmani z Hiszpanii to podobno wypadł z walki z islamem dzień przed galą.
No właśnie nie wiem, chłop zrobił wagę i kontuzja kręgosłupa? Grubymi nićmi to szyte.Faktycznie, niezła chujnia, niby kontuzja jakas, ale kurwa jak to, o kabel się potknął? Może coś z wagą jednak tylko wstyd się przyznać. Podobno Moicano w zastępstwie
Teraz widać jak Gamrot jest traktowany, miał być rezerwowym to odsunęli go jak frajera a taki Moicano od strzała walka o pas w zastępstwieNo właśnie nie wiem, chłop zrobił wagę i kontuzja kręgosłupa? Grubymi nićmi to szyte.
E: a ten Moicano przed Gamerem w walce o pas to niezły płot twist.
ten Moicano przed Gamerem w walce o pas to niezły płot twist.
Teraz widać jak Gamrot jest traktowany, miał być rezerwowym to odsunęli go jak frajera a taki Moicano od strzała walka o pas w zastępstwie
Chyba prawie dycha...