Tanio skóry nie sprzedam

IMG_20250104_122828.jpg

LEKKOATLETYKA jest Kobietą! :wink::roberteyeblinking:
Kobiety VS. Mężczyźni...

Liczba MĘŻCZYZN lepszych od LIDERKI KOBIECYCH tabel w poszczególnych konkurencjach lekkoatletycznych:

100 metrów - 4123
200 metrów - 4713
400 metrów - 2956
800 metrów - 5524
1500 metrów - 2119
5000 metrów - 1659
10 000 metrów - 568
maraton - 358
skok wzwyż - 519 (RŚ kobiet 2.10!)
skok o tyczce - 911
skok w dal - 1810
trójskok - 1005

Aż tylu to się nie spodziewałem jednak... liczeni w tysiącach!, tylko maraton, skok wzwyż (u mężczyzn poziom niższy aktualnie) i 10.000 m jako tak wygladają w tym zestawieniu...

LEKKOATLETYKA jest Kobietą! :wink::roberteyeblinking:
Kobiety VS. Mężczyźni...

Liczba MĘŻCZYZN lepszych od LIDERKI KOBIECYCH tabel w poszczególnych konkurencjach lekkoatletycznych:

100 metrów - 4123
200 metrów - 4713
400 metrów - 2956
800 metrów - 5524
1500 metrów - 2119
5000 metrów - 1659
10 000 metrów - 568
maraton - 358
skok wzwyż - 519 (RŚ kobiet 2.10!)
skok o tyczce - 911
skok w dal - 1810
trójskok - 1005

Aż tylu to się nie spodziewałem jednak... liczeni w tysiącach!, tylko maraton, skok wzwyż (u mężczyzn poziom niższy aktualnie) i 10.000 m jako tak wygladają w tym zestawieniu...

Tematy się koledze nie popierdoliły przypadkiem?

Tematy się koledze nie popierdoliły przypadkiem?
Może i tak, ale nie do końca :wink: , taka ciekawostka w temacie Sport mogla przejść nie zauważona... a tak chociaż kilku GigaChadów więcej to przeczyta :lol:
takich nie, z ESportu

Ale takich

chyba że nie... :lol:

:roberteyeblinking:

A nie tylko tacy hardkorowcy jak ja zaglądający tam i postujący :lol:
Bo to jest post nie tylko stricte o sporcie, ale o wielkich różnicach w płciach...

Może i tak, ale nie do końca :wink: , taka ciekawostka w temacie Sport mogla przejść nie zauważona... a tak chociaż kilku GigaChadów więcej to przeczyta :lol:
takich nie, z ESportu

Ale takich

chyba że nie... :lol:

:roberteyeblinking:

A nie tylko tacy hardkorowcy jak ja zaglądający tam i postujący :lol:
Bo to jest post nie tylko stricte o sporcie, ale o wielkich różnicach w płciach...

Reasumując:

Post nieadekwatny do tematu.

Ban.

Czyli zgadzasz się ze mną ale jednocześnie popierasz Kasjusza i zaśmiecanie każdego tematu kilometrowymi postami.

:frankapprove:
Jakie kilometrowe... chyba kolega nie widział wstawek w polityce 10-15 postów z X :wink: seria jak z kałacha!
PS. a mam przygotowany już taki dłuższy (filmiki z X) a po tym tekście kolegi chyba będę wrzucał je osobno... :lol: albo
IMG_4916.gif

Jakie kilometrowe... chyba kolega nie widział wstawek w polityce 10-15 postów z X :wink: seria jak z kałacha!
PS. a mam przygotowany już taki dłuższy (filmiki z X) a po tym tekście kolegi chyba będę wrzucał je osobno... :lol: albo
View attachment 117925

Kasjusz chłopie, czasem wrzucisz coś interesującego ale trzymaj się odpowiednich działów bo i bez tego jest śmietnik wszędzie.

Wiem że gonisz za lajkami ale bez przesady.

potrzebny czy nie, nie lajkuj i nie komentuj. Ja raz polajkowałem...
Tak jak kolega niech nie wspomina Tuska, w tematach poza politycznymi... wiem że trudno
:roberteyeblinking: :wink: :lol:
I po tym lajku widzę, chyba ciężki uraz nadal... bo już tyle razy wspominany, a ja to nawet już o nim zapomniałem, za co to było...
:fjedzia:

Back