Bambo
UFC Middleweight
Argument, że kiblem się niewygodnie gryzie mnie bardziej przekonuje.Bo kibel przy odrobinie szczęścia (no może trochę więcej) to nawet pracownik umysłowy założy prawidłowo

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Argument, że kiblem się niewygodnie gryzie mnie bardziej przekonuje.Bo kibel przy odrobinie szczęścia (no może trochę więcej) to nawet pracownik umysłowy założy prawidłowo

LEKKOATLETYKA jest Kobietą!
Kobiety VS. Mężczyźni...
Liczba MĘŻCZYZN lepszych od LIDERKI KOBIECYCH tabel w poszczególnych konkurencjach lekkoatletycznych:
100 metrów - 4123
200 metrów - 4713
400 metrów - 2956
800 metrów - 5524
1500 metrów - 2119
5000 metrów - 1659
10 000 metrów - 568
maraton - 358
skok wzwyż - 519 (RŚ kobiet 2.10!)
skok o tyczce - 911
skok w dal - 1810
trójskok - 1005
Aż tylu to się nie spodziewałem jednak... liczeni w tysiącach!, tylko maraton, skok wzwyż (u mężczyzn poziom niższy aktualnie) i 10.000 m jako tak wygladają w tym zestawieniu...
Może i tak, ale nie do końcaTematy się koledze nie popierdoliły przypadkiem?
, taka ciekawostka w temacie Sport mogla przejść nie zauważona... a tak chociaż kilku GigaChadów więcej to przeczyta 

Może i tak, ale nie do końca, taka ciekawostka w temacie Sport mogla przejść nie zauważona... a tak chociaż kilku GigaChadów więcej to przeczyta
takich nie, z ESportu
Ale takich
chyba że nie...
A nie tylko tacy hardkorowcy jak ja zaglądający tam i postujący
Bo to jest post nie tylko stricte o sporcie, ale o wielkich różnicach w płciach...
osobiście uważam, że świetny post, może nie w tej części forum ale na pewno tutaj dostrzeże go więcej osób no i...
tanio kobietki skórę sprzedały co nie @Mmayhem ?

zgadzam ale lekko, post bardzo potrzebny a jestem wiernym krytykiem działalności @Cassius42 co może sam zainteresowany potwierdzićCzyli zgadzasz się ze mną ale jednocześnie popierasz Kasjusza i zaśmiecanie każdego tematu kilometrowymi postami.
![]()

Zgadza się ale lekkoCzyli zgadzasz się ze mną ale jednocześnie popierasz Kasjusza i zaśmiecanie każdego tematu kilometrowymi postami.
![]()

Jakie kilometrowe... chyba kolega nie widział wstawek w polityce 10-15 postów z XCzyli zgadzasz się ze mną ale jednocześnie popierasz Kasjusza i zaśmiecanie każdego tematu kilometrowymi postami.
![]()
seria jak z kałacha!
alboJakie kilometrowe... chyba kolega nie widział wstawek w polityce 10-15 postów z Xseria jak z kałacha!
PS. a mam przygotowany już taki dłuższy (filmiki z X) a po tym tekście kolegi chyba będę wrzucał je osobno...albo
View attachment 117925
potrzebny czy nie, nie lajkuj i nie komentuj. Ja raz polajkowałem...zgadzam ale lekko, post bardzo potrzebny a jestem wiernym krytykiem działalności @Cassius42 co może sam zainteresowany potwierdzić
![]()
Mnie czasem pokusi żeby kliknąć "show ignored", ale za każdym razem bardzo szybko tego żałuję ...Kasjusz chłopie, czasem wrzucisz coś interesującego ale trzymaj się odpowiednich działów bo i bez tego jest śmietnik wszędzie.
Wiem że gonisz za lajkami ale bez przesady.
Tak jak kolega niech nie wspomina Tuska, w tematach poza politycznymi... wiem że trudnopotrzebny czy nie, nie lajkuj i nie komentuj. Ja raz polajkowałem...

Coroczny klasyczek
View attachment 117939
Rozpiera mnie duma

Pozdro z Zakopca. Nasze polskie st. Moritz.
Pozdro z Zakopca. Nasze polskie st. Moritz.