Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie rozumiem toku myślenia takiego debila, ma auto o potężnej masie, mógłby przecież przełamać lub chociaż spróbować ten szlaban a jakby nie wyszło dopiero wtedy spierdolić.
Szlaban rozwali i osobówka.
Debil po prostu.
Tam chyba wystarczyło po prostu cofnąć, ale lepiej było stać na torach i machać do pociągu.Nie rozumiem toku myślenia takiego debila, ma auto o potężnej masie, mógłby przecież przełamać lub chociaż spróbować ten szlaban a jakby nie wyszło dopiero wtedy spierdolić.

Ja nie wiem ile trzeba mówić, że w takiej sytuacji zawsze się taranuje szlaban. Nawet szkoleniówki PKP o tym mówią.Nie rozumiem toku myślenia takiego debila, ma auto o potężnej masie, mógłby przecież przełamać lub chociaż spróbować ten szlaban a jakby nie wyszło dopiero wtedy spierdolić.
nie wiem kurwa, może daj po prostu lajka. ciezka sprawaCiężko wybrać emotkę która odda reakcje na te dwa filmiki.![]()
nie wiem kurwa, może daj po prostu lajka. ciezka sprawa

Było grane?

Było grane?![]()
Gdyby karlica stanęła drugiej na ramionach to by były o głowę wyższe…
Znam się to się wypowiem.Nie rozumiem toku myślenia takiego debila, ma auto o potężnej masie, mógłby przecież przełamać lub chociaż spróbować ten szlaban a jakby nie wyszło dopiero wtedy spierdolić.
nie ważne to zawsze ale to zawsze jedz w szlaban. Nie na pełnej pizdzie tylko 1 bieg i powoli ze sprzęgła wyłamujemy. Tak jak byś delikatnie bramę chciał otworzyć autem. Wtedy nie rozjebiesz auta, spokojnie zdążysz wyjechać z torowiska. Taki manewr trwa 3-4 sekundy a pociąg zjawia się po dużo dłuższym czasie niż te 3 sekundy. Czas jest różny w zależności od prędkości jakie pociągi osiągają. Im szybsza linia tym dłuższą zwłoka od zamknięcia do pociągu. Ja już nie pamiętam ale na filmie widać.