Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież wilk nie będzie gryzł kości

To nie jest czerwony kapturek tylko kostium z durnego serialu, będącego wyobrażeniem feministek na temat konserwatywnych rządów.Przecież wilk nie będzie gryzł kości
![]()
Co się pięknie łączy w logiczną całość, że feministki to niedojebane grube kurwy.To nie jest czerwony kapturek tylko kostium z durnego serialu, będącego wyobrażeniem feministek na temat konserwatywnych rządów.
Hmmm napisałem to w cytowanej wypowiedzi jako ostatnie zdanie. Teraz widzę, że tego nie maCo się pięknie łączy w logiczną całość, że feministki to niedojebane grube kurwy.
Amen.
Nie kłam, poprawność polityczna Ci nie pozwoliła tego napisać. Walczą w Tobie dwa wilki i wygrywa tęczowyHmmm napisałem to w cytowanej wypowiedzi jako ostatnie zdanie. Teraz widzę, że tego nie ma
Są dwa wytłumaczenia czemu zniknęło, magia lub fizyka czarnej dziury.
Nie kłam, poprawność polityczna Ci nie pozwoliła tego napisać. Walczą w Tobie dwa wilki i wygrywa tęczowy
Normalnie poczułem jak PKB urosło 
Mógł przyjechać, wszak trzasku dziś ma kampanię w Poznaniu@Karateka@ nie pisał, że odwiedził Poznań więc może gość jedzie do Krakowa?Normalnie poczułem jak PKB urosło
![]()
Byłeś?Mógł przyjechać, wszak trzasku dziś ma kampanię w Poznaniu
Wiadomo. Najgłośniej skandowałem "Rafał! Rafał! Rafał!".Byłeś?