Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
@Siwy25_1 nie czytaj Cohones podczas pracy, bo później Cohones ogląda Twoją pracę:
View attachment 110889
![]()
z budowy?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Siwy25_1 nie czytaj Cohones podczas pracy, bo później Cohones ogląda Twoją pracę:
View attachment 110889
![]()
z budowy?Wyjebali Cię po tych burakach??? Przypał w chuj, ale tyrkę za to tracić, to już przesada.z budowy?
Od razu się zdradził jebany.Kurwa niezły koneser skoro całuje kurwy i wie jak co smakujeCiekawe czy jeszcze kakao jej wylizał
![]()
co ten Giertych...
co ten Giertych...
Ale urwał! Nie wiedziałem, że konie mają tak długą drogę hamowania.
mimo wszystko zaimponował mi jak ten gówniak na bramce:
ale w tym szlafroku, to troch jednak był gangsterem ten transdzieciakOd początku czarno to widziałem.
Z nożem na strzelaninę...
Na początku ideologia nie pozwalała, to jakiś jeden z głównych aktywistów blm, chłop bał się, że go na stosie spalą za rasizm, musiał poczuć krew by neurony zaczęły pracować normalnie.Czemu nie podziurawił świra na samym początku? Trzyma go na muszce i pozwala mu znowu do siebie podejść i zaatakować? Chłop powinien Bogu dziękować, że nie skończył w kostnicy.

Po 1 zrobili by później z tego bandyty męczennika jak z Grzesia Florydy a na policjanta zaczęła by się obława a po 2 musi się rozliczyć z każdego wystrzelonego nabojuCzemu nie podziurawił świra na samym początku? Trzyma go na muszce i pozwala mu znowu do siebie podejść i zaatakować? Chłop powinien Bogu dziękować, że nie skończył w kostnicy.
I już wiadomo dlaczego batmana nie ma na cohones
Panna Kakau Epenisa, powinna się chyba spiknąć z tym fighterem...View attachment 110914
Fotka na wprost internetowego penisa, czyli Epenisa... dodatkowo w kakao
pięściarka z Tonga... olimpijka z Paryża
z znaczącym pseudonimem "Samotny Wilk" dopełniającym...