Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Już z mordy bije ostre spierdolenie, jak można być aż tak brzydkim z ryja."Natan Marcoń, moja historia od "Boga Estetyki" do "Kronosa", w 2 lata..."
View attachment 110853
View attachment 110854
View attachment 110856
View attachment 110857
View attachment 110858
I to wszystko, mając niespełna 22 lata, co freaki robią z ludzi...
Od Tiktokera do Freakfightera...
View attachment 110859
@Siwy25_1![]()
Albo jedna kawalerka w centrum KrakowaTylko prawie to robi różnicę![]()
, a tu jest aż 10,5m!, czyli jeden mały pokój...

Już z mordy bije ostre spierdolenie, jak można być aż tak brzydkim z ryja.
Sezonowiec zrobił forme na bombie a pod odstawieniu wszystko stopniało, zostały tylko skutki uboczne.

Wejście na cohones rozsadziło by im resztki mózgów. Ten inkluzywny odpad nie ogarnął by żywiołu.
nawet w necie można trafić na kogoś rozsądnego
Na ich szczęście, malutkie siusiaczki poniżej 30cm i gówno zarobki poniżej 50k miesięcznie chronią ich przed posiadaniem konta na cohones.Wejście na cohones rozsadziło by im resztki mózgów. Ten inkluzywny odpad nie ogarnął by żywiołu.

A jeśli ktoś ma małego ale śmierdzi jak duży?Na ich szczęście, malutkie siusiaczki poniżej 30cm i gówno zarobki poniżej 50k miesięcznie chronią ich przed posiadaniem konta na cohones.![]()
To nie wiem co tu jeszcze robiszA jeśli ktoś ma małego ale śmierdzi jak duży?

Chcesz nam się do czegoś przyznać? Twoje konto premium teraz:A jeśli ktoś ma małego ale śmierdzi jak duży?

Moje konto premium jest regularnie opłacane zamiast składek dla pracownikówChcesz nam się do czegoś przyznać? Twoje konto premium teraz:![]()

Dość, że mały siusiak to jeszcze regularnie opłaca nieistniejące konto premium. Bodzio, nie mam dla Ciebie dobrych informacji.Moje konto premium jest regularnie opłacane zamiast składek dla pracowników![]()

Ja się dostałem w dni otwarte na dzień zjebaNa ich szczęście, malutkie siusiaczki poniżej 30cm i gówno zarobki poniżej 50k miesięcznie chronią ich przed posiadaniem konta na cohones.![]()

Jak pewien polityk gasił pewne świeczki to nie widziałem radości okultystów CO2...