Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Niezłe, cechy twarzy trochę przerysowane, ale kolorystyka dobra

Tomasz Karolak w najnowszym wywiadzie zaskoczył swoich wyznaniem o zmianie wyznania. Aktor opowiedział o swoich ostatnich duchowych podróżach. Przyznał, że decyzja jest niezwykle przemyślana. "Jak zacząłem się interesować tym, to doszedłem do takiego wniosku, że jestemprotestantemdebilem" — tłumaczył.
No to na pewno musiało pomóc w podjęciu akurat tej decyzji.W rozmowie z Michałem Figurskim w podcaście "NieZŁY Pacjent" opowiadał o nowych doświadczeniach duchowych. Wśród nich wymieniał ayahuascę — tradycyjny rytuał Indian z Ameryki Południowej, który miał pomóc aktorowi znaleźć odpowiedzi na wiele pytań.
Kościół katolicki: "Dziękujemy"Tomasz Karolak odchodzi z Kościoła katolickiego. "Będę zmieniał wyznanie"
![]()
No to na pewno musiało pomóc w podjęciu akurat tej decyzji.
Skąd oni ich biorą...
Nie oceniam zmiany wyznania, komentuję jedynie drogę tego kretyna...
Celebryta, stwierdził że jest protestantem po żarciu psychodelików w pogańskim rytuale prowadzonym przez szamanaTomasz Karolak odchodzi z Kościoła katolickiego. "Będę zmieniał wyznanie"
![]()
No to na pewno musiało pomóc w podjęciu akurat tej decyzji.
Skąd oni ich biorą...
Nie oceniam zmiany wyznania, komentuję jedynie drogę tego kretyna...

Niezłe, cechy twarzy trochę przerysowane, ale kolorystyka dobra![]()

Mirsad wyglada na to ze poprawiłeś po koledze, oby bez całowania…
oby grzyba nie dostałMirsad wyglada na to ze poprawiłeś po koledze, oby bez całowania…
Przypominał mi się żart :
Kościół katolicki: "Dziękujemy"