Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak widzę, że pan @jut wrzuca coś do skóry to lecę po popcorn i rozsiadam się wygodnie.Przy niedzielnym wieczorze trochę nostalgii:
View attachment 109131
Bo jutro od rana do roboty:
View attachment 109132
Na koniec parę obowiązkiwych memów o babach:
View attachment 109133View attachment 109134View attachment 109135
Baba z Milłoki zawsze będzie...babą:
Żymianinach, białosceptykach i Pepiczkach:
Mistrz nad Mistrze:
View attachment 109137View attachment 109138View attachment 109139View attachment 109136
View attachment 109140

No u mnie podobnie,podjechałem tydzień temu w moje miejsce, przeszedłem kawałek,żadnego grzyba,nawet trujaka,powkurwiałem się,pojechałem do domu wkurwiony.Jakbym widział siebie wczoraj.
![]()
A jutro mam wolne i zastanawiałem się czy nie wstać wcześnie i nie wybrać się na grzybyNo u mnie podobnie,podjechałem tydzień temu w moje miejsce, przeszedłem kawałek,żadnego grzyba,nawet trujaka,powkurwiałem się,pojechałem do domu wkurwiony.

Jeszcze jakby do tego pyry dodała...
No i te "kafelki" wyjebać. Komu to potrzebne?Jeszcze jakby do tego pyry dodała...

Ta i dodać bataty lub maniok czy inny szajs który wpierdzielaszNo i te "kafelki" wyjebać. Komu to potrzebne?![]()

Kuskus czy jak to się kurza twarz nazywaTa i dodać bataty lub maniok czy inny szajs który wpierdzielasz![]()

Kuskus to chyba ciapaki wpierdzielają, @Roshi wiesz co wpierdalał pakol?Kuskus czy jak to się kurza twarz nazywa![]()