VitoC
UFC Featherweight
Ale dlaczego w tak prymitywnym budynku zbudowanym przez białych?
To się kłóci z tymi murzyńskimi wynalazkami

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale dlaczego w tak prymitywnym budynku zbudowanym przez białych?

Nie można generalizować, niektore ich wynalazki dają radęAle dlaczego w tak prymitywnym budynku zbudowanym przez białych?
To się kłóci z tymi murzyńskimi wynalazkami
![]()
Warto często przypominać

Mem tygodnia jak nie miesiąca albo roku.

Dlatego dobrze, że ktoś go kolejny raz w tym roku przypomniałMem tygodnia jak nie miesiąca albo roku.![]()
Ile orzechów to dolar?,
85 719 10 91 - niech ktoś zadzwoni, żeby przeliczyli pacjentów, bo stawiam dolary przeciw orzechom, że może im jednego brakować.
Ale ten mem to stary, wyobraź sobie ile do teraz nowych wynalazków powstałoMem tygodnia jak nie miesiąca albo roku.![]()

Kiedy masz choć trochę zwracające uwagę auto to norma że zjeby potrafią wleźć na maskę albo się oprzeć i robić zdjęcia. Niestety czasami to się równa realne uszkodzenia.Ja bym napierdalał kijem, lakier odnawiać albo oklejać folią co chwilę bo debile się zalatują?
![]()
zdaję sobie sprawę, jakbym był tak obrzydliwie bogaty żeby mieć takie auto, pierwsze co robię po wyjeździe z salonu ładuje je w folię albo jakieś inne zabezpieczenie lakieru woskamiKiedy masz choć trochę zwracające uwagę auto to norma że zjeby potrafią wleźć na maskę albo się oprzeć i robić zdjęcia. Niestety czasami to się równa realne uszkodzenia.
Nie musisz być obrzydliwie bogaty. Mój Lexus to stary rupieć i nie kosztuje milionów. Tylko przez ostatni rok mam obrysowaną maskę i lewe drzwi. Młode parki robiły sobie zdjęcia jak na foce w Mielnie. Pozabijał bym ale byli zbyt szybcy.zdaję sobie sprawę, jakbym był tak obrzydliwie bogaty żeby mieć takie auto, pierwsze co robię po wyjeździe z salonu ładuje je w folię albo jakieś inne zabezpieczenie lakieru woskami
Dlatego klucz do kół zawsze przy miejscu kierowcy, nie w bagażniku się trzymaNie musisz być obrzydliwie bogaty. Mój Lexus to stary rupieć i nie kosztuje milionów. Tylko przez ostatni rok mam obrysowaną maskę i lewe drzwi. Młode parki robiły sobie zdjęcia jak na foce w Mielnie. Pozabijał bym ale byli zbyt szybcy.
dobry pro tip ale jak siedzisz w aucie to raczej żaden debil nie pcha ci się z dupą na maskęDlatego klucz do kół zawsze przy miejscu kierowcy, nie w bagażniku się trzyma

Lepiej gdyby karoserię dalo się podłączyć pod prąd aktywowany przy dotknięciu. Nie duże natężenie żeby nie pozabijać debili ale z 15.000V napiecia żeby dobrze popiesciło.Dlatego klucz do kół zawsze przy miejscu kierowcy, nie w bagażniku się trzyma
Albo mieć tak mądre auto, samo by się gównem zajęłoLepiej gdyby karoserię dalo się podłączyć pod prąd aktywowany przy dotknięciu. Nie duże natężenie żeby nie pozabijać debili ale z 15.000V napiecia żeby dobrze popiesciło.

Ile orzechów to dolar?
Przystanek na żądanie.
Rzeczywiście, maska do roboty Panie…Nie musisz być obrzydliwie bogaty. Mój Lexus to stary rupieć i nie kosztuje milionów. Tylko przez ostatni rok mam obrysowaną maskę i lewe drzwi. Młode parki robiły sobie zdjęcia jak na foce w Mielnie. Pozabijał bym ale byli zbyt szybcy.