Tanio skóry nie sprzedam

Ale dlaczego w tak prymitywnym budynku zbudowanym przez białych?
To się kłóci z tymi murzyńskimi wynalazkami
:werdum:
Nie można generalizować, niektore ich wynalazki dają radę
GRjzPVZW8AAB1Hy.jpg

Ja bym napierdalał kijem, lakier odnawiać albo oklejać folią co chwilę bo debile się zalatują?
:tiphatb:
Kiedy masz choć trochę zwracające uwagę auto to norma że zjeby potrafią wleźć na maskę albo się oprzeć i robić zdjęcia. Niestety czasami to się równa realne uszkodzenia.

Kiedy masz choć trochę zwracające uwagę auto to norma że zjeby potrafią wleźć na maskę albo się oprzeć i robić zdjęcia. Niestety czasami to się równa realne uszkodzenia.
zdaję sobie sprawę, jakbym był tak obrzydliwie bogaty żeby mieć takie auto, pierwsze co robię po wyjeździe z salonu ładuje je w folię albo jakieś inne zabezpieczenie lakieru woskami

zdaję sobie sprawę, jakbym był tak obrzydliwie bogaty żeby mieć takie auto, pierwsze co robię po wyjeździe z salonu ładuje je w folię albo jakieś inne zabezpieczenie lakieru woskami
Nie musisz być obrzydliwie bogaty. Mój Lexus to stary rupieć i nie kosztuje milionów. Tylko przez ostatni rok mam obrysowaną maskę i lewe drzwi. Młode parki robiły sobie zdjęcia jak na foce w Mielnie. Pozabijał bym ale byli zbyt szybcy.

Nie musisz być obrzydliwie bogaty. Mój Lexus to stary rupieć i nie kosztuje milionów. Tylko przez ostatni rok mam obrysowaną maskę i lewe drzwi. Młode parki robiły sobie zdjęcia jak na foce w Mielnie. Pozabijał bym ale byli zbyt szybcy.
Dlatego klucz do kół zawsze przy miejscu kierowcy, nie w bagażniku się trzyma

Dlatego klucz do kół zawsze przy miejscu kierowcy, nie w bagażniku się trzyma
Lepiej gdyby karoserię dalo się podłączyć pod prąd aktywowany przy dotknięciu. Nie duże natężenie żeby nie pozabijać debili ale z 15.000V napiecia żeby dobrze popiesciło.

Back