Miskatonic
Vale Tudo Championship
PoznańKurła, też o tym pomyślałem.ale co to ma być, kluski pomieszane z kluchami?
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
PoznańKurła, też o tym pomyślałem.ale co to ma być, kluski pomieszane z kluchami?
![]()

wystarczyła chwila i już kluch(ów) więcej niż klusekBo to powinno być jak z praniem. Białego z czarnym się nie miesza bo wszystko się spierdoli
Ze mnie taki kaczka jak z kolegi Mighty Mo...Przecież to jest kaczka, jak widać odwyk nie pomógł i uzależnienie wróciło z podwójną mocą
chyba że się mylę co do pana Siala Siliga. 
Oj widzę że stara przyjaźń nie rdzewieje, bo już któryś raz jest o mnie mowa, pomimo że siedzę sobie wygodnie w worze...Jak można nie mieć kasjusza w worze?
![]()
Kolega pewnie taki nie w humurze, bo może bicek spadł mu do 44,9 cm...Opanuj się kolego, jak ci się nie podoba, to możesz go dać do ignora, kolego!

Wydziarane ACAB powinno być od razu hyclowane do psychiatryka.Nafutrowany po korek
Podobno nawet nie w testach zero alko i narco, może świr, albo takiego udaje...Nafutrowany po korek
Postępowa EuropaKurła, też o tym pomyślałem.ale co to ma być, kluski pomieszane z kluchami?
![]()

Nie było tematuprzykro mi, zasady to zasady
![]()

lewy to nawet w piździe nie jest bo tam się rozgoscił oreore espaniole