Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Opanuj się kolego, jak ci się nie podoba, to możesz go dać do ignora, kolego!Nadrobiłem tydzień. Ja jebie jaki kaśusz to jest bezbek.
![]()
Jak można nie mieć kasjusza w worze?Nadrobiłem tydzień. Ja jebie jaki kaśusz to jest bezbek.
![]()

Dej do ignora i chuj.Nadrobiłem tydzień. Ja jebie jaki kaśusz to jest bezbek.
![]()

chuj wi, nie znam człowiekaA to nie jest fejk? Na jakiej gali to niby było? Bo nie znajduje żadnego zawodnika o imieniu Lukas Bukovac na tapology.
chuj wi, nie znam człowieka
Kasjus, nie przelogowałeś się.![]()
smoluchu jebanyDość, że spamer jak skurwysyn, to jeszcze teraz takie bezbeki wrzuca. Nosz kurwa!smoluchu jebany

chyba ty!Dość, że spamer jak skurwysyn, to jeszcze teraz takie bezbeki wrzuca. Nosz kurwa!![]()

Kurła, też o tym pomyślałem.Jak wszyscy to i ja sucharem zajebię
View attachment 102291
ale co to ma być, kluski pomieszane z kluchami? 
talerz po europejskuKurła, też o tym pomyślałem.ale co to ma być, kluski pomieszane z kluchami?
![]()
Nie tylko… Dzieciom również pokazuje film ‚american history x’ i co maja robić z śniadymi. Nie dziękuj.Rozdajesz dzieciom tęczowe flagi?
było, ban.

Zibi Syc lubi to
Bo to powinno być jak z praniem. Białego z czarnym się nie miesza bo wszystko się spierdolitalerz po europejsku