Miskatonic
Vale Tudo Championship
PoznańKurła, też o tym pomyślałem.ale co to ma być, kluski pomieszane z kluchami?
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
PoznańKurła, też o tym pomyślałem.ale co to ma być, kluski pomieszane z kluchami?
![]()

wystarczyła chwila i już kluch(ów) więcej niż klusekBo to powinno być jak z praniem. Białego z czarnym się nie miesza bo wszystko się spierdoli
Ze mnie taki kaczka jak z kolegi Mighty Mo...Przecież to jest kaczka, jak widać odwyk nie pomógł i uzależnienie wróciło z podwójną mocą
chyba że się mylę co do pana Siala Siliga. 
Oj widzę że stara przyjaźń nie rdzewieje, bo już któryś raz jest o mnie mowa, pomimo że siedzę sobie wygodnie w worze...Jak można nie mieć kasjusza w worze?
![]()
Kolega pewnie taki nie w humurze, bo może bicek spadł mu do 44,9 cm...Opanuj się kolego, jak ci się nie podoba, to możesz go dać do ignora, kolego!

www.instagram.com
Nafutrowany po korekTyp jest polakiem, po duńsku napierdala
![]()
Gerard Krystian Borowiec (@polish.midnight) • Instagram photos and videos
1,531 Followers, 1,997 Following, 0 Posts - See Instagram photos and videos from Gerard Krystian Borowiec (@polish.midnight)www.instagram.com
polish.midnight na insta
Wydziarane ACAB powinno być od razu hyclowane do psychiatryka.Nafutrowany po korek
Podobno nawet nie w testach zero alko i narco, może świr, albo takiego udaje...Nafutrowany po korek
Postępowa EuropaKurła, też o tym pomyślałem.ale co to ma być, kluski pomieszane z kluchami?
![]()

Nie było tematuprzykro mi, zasady to zasady
![]()

lewy to nawet w piździe nie jest bo tam się rozgoscił oreore espaniole