BogdanJanusz
UFC Light Heavyweight
Panie Bogdanie, pan sam żeś to wrzucił tu w środę albo wtorek
Weryfikacja zrobiona, ban za strasznie banemO kurwa, jaki ban dla Pana Bogdana![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Panie Bogdanie, pan sam żeś to wrzucił tu w środę albo wtorek
Weryfikacja zrobiona, ban za strasznie banemO kurwa, jaki ban dla Pana Bogdana![]()

ja jebie.............
jak można mieć tak sprany beret kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrwa
Gówno!Co ta ćpunka ma na twarzy?
To coś całe jest z gówna, najwięcej gówna w gównie ma w głowieGówno!
Mało tego, tyle ma tego w głowie, że aż wykwity na mordę wjechałyTo coś całe jest z gówna, najwięcej gówna w gównie ma w głowie
Hahah dobre. Ten misio za 2 dyszki to na 3 rundy by z Mamedem wyskoczyłTo się powinno jak cały goralenvolk w podludziach znaleźć
Oczywiście, ale akurat tego pobłażania dla tych górskich folksdojczów nigdy nie zrozumiem - ja od dawna modlę się o rząd który nie będzie bał się ich protestów tylko wreszcie zrobi porządną dwu/trzypasmową Zakopiankę, zmusi ich do używania kas fiskalnych i zrobi parę innych rzeczy dzięki którym górale przestaną myśleć, że są nadnarodem

tak bez dowodów? Jak ktoś tak napisze o lemingach czy Twoim ukochanym tusku to się miotasz w obronie i rzucasz uwagi, że muszą być dowody i nie można uogólniaćKij z tym że większość chleje, bije baby i dzieci,

tak bez dowodów? Jak ktoś tak napisze o lemingach czy Twoim ukochanym tusku to się miotasz w obronie i rzucasz uwagi, że muszą być dowody i nie można uogólniać![]()
No dokładnie tak z 37. Wiem ile lat temu miałem 8..not even close. To wyglądało dokładnie tak jak tym tłicie. I wydaje mi się że nie 40 lat temu, a bardziej 25-30
Nie psuj mi opinii symetrysty,

Ale, kurwa, górali bronić?!tak bez dowodów? Jak ktoś tak napisze o lemingach czy Twoim ukochanym tusku to się miotasz w obronie i rzucasz uwagi, że muszą być dowody i nie można uogólniać![]()

nie, ale tuskowych wdeptywać w trotuar zawszeAle, kurwa, górali bronić?!
![]()

Przypadki chodzą po ludziach…Szczoteczka do zębów to okrutna broń, przypomniała mi się historia romansu z Poranku kojota![]()

Homofob?Kumpel mi ostatnio wysłał link z twittera i dopisał:
Nagrali Cię...
A w środku właśnie ten filmik, jak dobrze mieć taką opinię i szacunek wśród ludzi![]()
W sensie, że krzyczysz na chmury i kolory?Kumpel mi ostatnio wysłał link z twittera i dopisał:
Nagrali Cię...
A w środku właśnie ten filmik, jak dobrze mieć taką opinię i szacunek wśród ludzi![]()
Homofob?

Dillashaw po roku w KSW

Cohones ostatnia ostoja wolności słowa.Fob oznaczało by, że mam fobię, że ja ich się boję.
A to nieprawda, ja się po prostu ich brzydzę![]()
Wiadomo kto to pan w jaskrawym wdzianku.forfitter skurwesyn
![]()