Jeff
UFC Featherweight
Ten był ostatni, wiec cel został osiągnięty i premia wleci do podstawySzef im kazał drukować i już nie mają co z tymi plakatami robić, to Jeff do internetu postanowił wkleić trochę, w nadziei że mu ubędzie![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ten był ostatni, wiec cel został osiągnięty i premia wleci do podstawySzef im kazał drukować i już nie mają co z tymi plakatami robić, to Jeff do internetu postanowił wkleić trochę, w nadziei że mu ubędzie![]()

Zwrócą wam za prąd ewentualnie i tyle, choć myślę że Boguś was dojedzie i zapłacicie mu za to, złodzieje, łajdaki - a nie jakaś premiaTen był ostatni, wiec cel został osiągnięty i premia wleci do podstawy![]()

Sam wrzucałem, nawet w tym roku.

Chłop co przedawkował olej do passata
Tak trzeba życAle polubienia na mediach społecznościowych nikt mu nie zabierze.

Dlatego kasjusz tak spamuje bo po nim polubienia zostanąTak trzeba życ![]()

Tak się buduje prawdziwe legacy!Dlatego kasjusz tak spamuje bo po nim polubienia zostaną
![]()
Panie Drzewko przestań Pan tutaj ferment siać, bo zarząd to Boguś i ja. Wiem, że masz Pan żal do nas, że podziękowaliśmy Panu za współpracę, ale tak jest jak zacznie się wynosić andruty i kawę na lewo.Zwrócą wam za prąd ewentualnie i tyle, choć myślę że Boguś was dojedzie i zapłacicie mu za to, złodzieje, łajdaki - a nie jakaś premia
Premie to są dla zarządu, przypominam![]()
On ma produkcje. Później dopiero rozwozi…ja nie mam sortowni![]()