Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale jeszcze lepiej jak ta cipa ma fajną dupe i udka

I jeszcze twarz i figurę...Ale jeszcze lepiej jak ta cipa ma fajną dupe i udka
![]()
i wtedy mamy full zestaw
, plus mózg 
co to i gdzie

Rzadko kiedy wszystko razem idzie w parzeI jeszcze twarz i figurę...i wtedy mamy full zestaw
, plus mózg
![]()

Lądek Zdrój:

Jak szybko dwóch ciapaków sie zjawiło...Brawa dla tego brytyjskiego obywatela.
Zrobiłbym to samo na jego miejscu.
![]()

Jak szybko dwóch ciapaków sie zjawiło...![]()

Szanowni Dżentelmeni, mam nadzieję że docenicie to, że przepierdalam wolną sobotę na streszczenie Twittera dla Was:
Mały ale wariat:
Trójmiasto:
Lądek Zdrój:
Ukraina:
Nie mam pojęcia co to i gdzie, ale akcja:
duży oprócz rozmiaru to nie miał nic... 
A jakie pierwsze słowa tępej, angolskiej (założę się, że białej) rury padają?W Londynie jak rzucisz w ciemno kamieniem to na bank jakiegoś trafisz …
![]()
A jakie pierwsze słowa tępej, angolskiej (założę się, że białej) rury padają?
"Obviously, racist"
i tu tkwi pierwszy problem do rozwiązania

No tak, ja miałem na myśli zarys "ogólny" sprawy, a Ty konkretnie Angoli, co do nich, konkretnie, to jebać Angoli, tyle mogę rzecProblemem jest historia tego kraju i nastawienie władz oraz obywateli.
Niektórzy z nich głosowali za brexitem bo mieli dość emigrantów z Europy Wschodniej a Pakistańczyków czy Hindusów traktują jak ,,swoich” bo to poddani z byłych kolonii.
Teraz zasilają dziurę na rynku pracy właśnie śniadymi.
![]()

Mogę się mylić, bo oczywiście nie wiem co typowi siedzi w głowie, ale jeden powód wydaje się dość logiczny i naturalny. Skacząc ze spadochronem ma jakąś tam kontrolę, wie co robi - z tego co mówisz. Być może nawet sam sobie ten spadochron przygotowuje (tutaj zgaduję, coś tam słyszałem albo widziałem na filmach, nie wiem jak się odbywa w realu).Jasne ale z kolei jak pisałem on się boi szybkiej jazdy samochodem. W zeszłym roku lecieliśmy do Wawy na koncert. Normalny łuk na drodze 92 który znam i wchodzę w niego 190 i wychodzę prawie 220 to stwierdził że prawie się zesrał że strachu. I mówimy tutaj o samochodzie przygotowanym do takich zabaw. Chyba miał za dużo adrenaliny w tym momencie...
ale koniec końców nie popuścił.

Jakby mnie ktoś wiózł 200 to też bym srał. Jeden błąd, niekoniecznie kierowcy i elo. Ja tam góra 130 jeżdżę, starczy mi.Mogę się mylić, bo oczywiście nie wiem co typowi siedzi w głowie, ale jeden powód wydaje się dość logiczny i naturalny. Skacząc ze spadochronem ma jakąś tam kontrolę, wie co robi - z tego co mówisz. Być może nawet sam sobie ten spadochron przygotowuje (tutaj zgaduję, coś tam słyszałem albo widziałem na filmach, nie wiem jak się odbywa w realu).
To trochę co innego niż siedzieć w samochodzie, ma który ma zero wpływu, ale jak się rozjebiecie to nie żyje![]()
Zajebista sprawa. Czytam teraz o tym sporo i może w następnym roku uda się polatać. Jest teraz taki sprzęt, że wszystko jest mega bezpieczne. W powietrzu nie wjedzie w ciebie naćpany typ z naprzeciwka ;)Podobno jak wiesz o co chodzi to widzisz wszystkie niebezpieczne miejsca i przewidujesz. Sam się na tym nie znam ale on już lata z 7 lat na całym świecie i nie miał momentu zagrożenia. Jak żyje to ma rację .
Bana powinien wyłapać ten, co to wrzucił jako suchar.