Risky
UFC Light Heavyweight
Nie ma jak dobry drifting...
![]()
Nie ma jak idiota za kierownicą. Kiedy silnik najgorzej się chłodzi? Podczas upalania z maksymalnym obciążeniem a minimalną prędkością. Pięknie to widać na załączonym filmie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie ma jak dobry drifting...
![]()
Ale show ognisty jednak zrobiłNie ma jak idiota za kierownicą. Kiedy silnik najgorzej się chłodzi? Podczas upalania z maksymalnym obciążeniem a minimalną prędkością. Pięknie to widać na załączonym filmie.

Przynajmniej idioci podjęli swiadomą decyzję o nieprzekazywaniu kodu genetycznego. Doceń to zamiast wyśmiewać.Oki kupili psu tort, świeczki i cyferki z balonów. Czy coś trzeba dodawać?
Zapomniałem o czapce i kubraczku
Najpierw korbowód wychodzi bokiem a olej z silnika pięknie sika po rozgrzanej do czerwoności ciepłej stronie sprężarki i wydechu. Co może pójść nie tak?Ale show ognisty jednak zrobił![]()
![]()

"to źle myślałeś" - Piotr HildebrandtA ja to zawsze myślałem że to mężczyźni polowali, a kobiety zajmowały się ogniskiem domowym, ale dzięki Cohones (Skórze) i tym poście już wiem że się myliłem...
![]()
View attachment 85220
Raper Nardo Wick, 22 lata, 175 cm, 60 kg...
![]()
powinien gościu wybulić duże odszkodowanie...
![]()

Jebać asflatów, polać jej i to porządnie

To ja podpowiem w krótkich frazach, gdzie leży problem Francji:Kurwa Francja to jest takie gówno, że tylko bombę zajebać.
Ciekawe dlaczego, co nie?
![]()
Ale bzdura. Ciekawe co to za silniki z których tak olej leci?
DziuraweAle bzdura. Ciekawe co to za silniki z których tak olej leci?
Chudy szczur ucieka na widok wielkiego chłopa.

I masz rację, tamto jest przerobione, tu masz normalne.