Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Może wyśmieją nowyTyle ładnego trawnika nad jeziorem Wyjebali![]()

Pozostaje mieć tylko nadzieję że moda na te gówna LPG, BLM, feminizm przeminie i kto wie może wtedy nazwanie białego będzie rasistowskie a bycie transem czy feministka seksistowskie, jest tyle tego tych pojebanych ludzi, murzynów a będzie jeszcze więcej i gorzej to może wtedy biały heteroseksualny mężczyzna dziś tak naprawdę najbardziej prześladowany człowiek będzie gigachadem nad gigachadami, prawdziwym Januszem alfa który gardzi ukraińcami i każe jebać wszystkim darmowe nadgodziny bez umowy o pracę będący mokrym snem każdej Juleczki chorągiewki przestawiającej swoje poglądy jak onet.pl i wyborcza zawieje. Echhh niedoczekanie…![]()
Kolejny wzrost zakażeń z powodu HIV w 2023 r.
W 2023 r. po raz kolejny odnotowana zostanie w naszym kraju rekordowa liczba zakażeń wywołanych wirusem HIV - informuje Polska Fundacja Pomocy Humanitarnej „Res Humanae”. Prawie co piąty chory w Polsce umiera z powodu zbyt dużego zaawansowania choroby.naukawpolsce.pl
View attachment 85198
A ja sugeruję, że prawdopodobnie współcześni "naukowcy" są zwykłymi pojebamiNauka. Grube baby z powodu dużej ilości tkanki tłuszczowej, podczas "polowan" wygrywały kondycyjnie ze zwierzętami. Znaczy zwierzyna zdychala że zmęczenia. A ja zdycham ze śmiechu.
View attachment 85206
Wrzucanie do skóry zrobiło się takie stresujące, że chyba czas na masaż.
Wrzucanie do skóry zrobiło się takie stresujące, że chyba czas na masaż.

Tak miłości nie znajdzieszMasz cipę?![]()

To trzeba Tajlandczyków pytać, oni się sprawdzająA może ma
gumową założoną na kutasa
Liczy się?![]()

Tak miłości nie znajdziesz![]()

A ja to zawsze myślałem że to mężczyźni polowali, a kobiety zajmowały się ogniskiem domowym, ale dzięki Cohones (Skórze) i tym poście już wiem że się myliłem...Nauka. Grube baby z powodu dużej ilości tkanki tłuszczowej, podczas "polowan" wygrywały kondycyjnie ze zwierzętami. Znaczy zwierzyna zdychala że zmęczenia. A ja zdycham ze śmiechu.
View attachment 85206