Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
niektórym zostaje na całe życie
Za moich czasów nie było takich w traktorki

Tylko jednokolorowe... różoweZa moich czasów nie było takich w traktorki![]()

Niebieskie!Tylko jednokolorowe... różowe![]()

głupia kurwa
Wiadomix panie, faceci maja swiadomosc ze Arnold albo Sylwester to niedoscigniony wzor do ktorego nalezy dazyc - tak czy siak, a te babki z body positivity...Wystarczy iść na siłownię balasy.
![]()
Nic dziwnego. Za "Twoich czasów" nie wymyślono jeszcze traktora.Za moich czasów nie było takich w traktorki![]()

Bo facet to ma być facet, a nie pizda w rurkach czy kimonie. Proste.Wiadomix panie, faceci maja swiadomosc ze Arnold albo Sylwester to niedoscigniony wzor do ktorego nalezy dazyc
To jest piękny przykład jak same na siebie bata kręcą i zamiast tej femi-niezależności zostają na własną rękę spychane na margines społeczeństwa.te babki z body positivity...

Jak nie jak chłop na ukrainie odkrył w czterdziestym piątym. Cofający się wermacht uprzednio plandeką zakryłNic dziwnego. Za "Twoich czasów" nie wymyślono jeszcze traktora.![]()
Anżej myślał do tej pory, że to różowe były ok...Niebieskie!![]()

Byłem kiedyś. Nie mieli kebsa w bufecie tylko jakieś śmieszne batoniki. Wziąłem kawę i dziesięć takich. Okazało się, że nie były takie najgorsze w smaku. Posiedziałem chwilę, zjadłem przekąskę, popatrzyłem na jakieś wyginające się lachony. Nie wiem czemu ludzie tak unikają siłowni. Fakt, znam miejscówki z lepszym menu, ale nie było tak tragicznie. Jak kiedyś będę przechodził obok to może znów się skuszę na wizytę.Wystarczy iść na siłownię balasy.
![]()
Byłem kiedyś. Nie mieli kebsa w bufecie tylko jakieś śmieszne batoniki. Wziąłem kawę i dziesięć takich. Okazało się, że nie były takie najgorsze w smaku. Posiedziałem chwilę, zjadłem przekąskę, popatrzyłem na jakieś wyginające się lachony. Nie wiem czemu ludzie tak unikają siłowni. Fakt, znam miejscówki z lepszym menu, ale nie było tak tragicznie. Jak kiedyś będę przechodził obok to może znów się skuszę na wizytę.
Dobry gospodarz trzyma konia pod dachemByłem kiedyś. Nie mieli kebsa w bufecie tylko jakieś śmieszne batoniki. Wziąłem kawę i dziesięć takich. Okazało się, że nie były takie najgorsze w smaku. Posiedziałem chwilę, zjadłem przekąskę, popatrzyłem na jakieś wyginające się lachony. Nie wiem czemu ludzie tak unikają siłowni. Fakt, znam miejscówki z lepszym menu, ale nie było tak tragicznie. Jak kiedyś będę przechodził obok to może znów się skuszę na wizytę.

A najdorodniejsze węże gnieżdżą się pod skałamiDobry gospodarz trzyma konia pod dachem![]()
Też raz byłem za gówniaka. Jakieś śmieszki wrzucili mi talerze od sztangi 3x20kg do torby. Nie zauważyłem i do domu zaniosłem. Myślałem że to mokry ręcznik tyle waży.Byłem kiedyś. Nie mieli kebsa w bufecie tylko jakieś śmieszne batoniki. Wziąłem kawę i dziesięć takich. Okazało się, że nie były takie najgorsze w smaku. Posiedziałem chwilę, zjadłem przekąskę, popatrzyłem na jakieś wyginające się lachony. Nie wiem czemu ludzie tak unikają siłowni. Fakt, znam miejscówki z lepszym menu, ale nie było tak tragicznie. Jak kiedyś będę przechodził obok to może znów się skuszę na wizytę.