Tanio skóry nie sprzedam

1699883335424.jpeg

Wiadomix panie, faceci maja swiadomosc ze Arnold albo Sylwester to niedoscigniony wzor do ktorego nalezy dazyc
Bo facet to ma być facet, a nie pizda w rurkach czy kimonie. Proste.
te babki z body positivity...
To jest piękny przykład jak same na siebie bata kręcą i zamiast tej femi-niezależności zostają na własną rękę spychane na margines społeczeństwa.

"Jebac ulane kurwy bez ambicji".
:antonio:

Wystarczy iść na siłownię balasy.
:matt:
Byłem kiedyś. Nie mieli kebsa w bufecie tylko jakieś śmieszne batoniki. Wziąłem kawę i dziesięć takich. Okazało się, że nie były takie najgorsze w smaku. Posiedziałem chwilę, zjadłem przekąskę, popatrzyłem na jakieś wyginające się lachony. Nie wiem czemu ludzie tak unikają siłowni. Fakt, znam miejscówki z lepszym menu, ale nie było tak tragicznie. Jak kiedyś będę przechodził obok to może znów się skuszę na wizytę.

Byłem kiedyś. Nie mieli kebsa w bufecie tylko jakieś śmieszne batoniki. Wziąłem kawę i dziesięć takich. Okazało się, że nie były takie najgorsze w smaku. Posiedziałem chwilę, zjadłem przekąskę, popatrzyłem na jakieś wyginające się lachony. Nie wiem czemu ludzie tak unikają siłowni. Fakt, znam miejscówki z lepszym menu, ale nie było tak tragicznie. Jak kiedyś będę przechodził obok to może znów się skuszę na wizytę.

kuz5kWv.888.mem.jpeg

Dobry gospodarz trzyma konia pod dachem :frankapprove:

Też raz byłem za gówniaka. Jakieś śmieszki wrzucili mi talerze od sztangi 3x20kg do torby. Nie zauważyłem i do domu zaniosłem. Myślałem że to mokry ręcznik tyle waży.

On sobie wyciąga i myśli:
- ale buba!
- ale jak tak śmierdzi! Fuj wypiedalam pod fotel.
- czekaj buba tak nie trąca... to coś innego, sprawdzę!
- miałem rację, to kupa!
- ale skąd kupa w nosie... rozejrzę się po sali gdzie prezes...

Last edited:
Back