ninja
Vale Tudo Championship
#promil#nictakiegoniebyło
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
#promil#nictakiegoniebyło
Pewnie to ci wylecieli wcześnie z Klasztoru bo najlepsi z nich to chyba nie walczą w MMA...Fajnie że takie rzeczy umieją ale widziałem już kilka tych Shaolinów co niby bólu nie czują i rozwalą cegły jednym palcem w MMa bici na schabowego przez jakiś ogórków zapaśników z ujemnym rekordem.

To po co kolega pyta, ja tylko odpowiadam...Zlituj się chłopie to już nie jest śmieszne, każdy logicznie myślący facet wie jak to wyglądało, puszczalska czekolada wybiela się dosłownie
pieniędzmi męża udając filantropkę. Z Twoich wpisów wnioskuję, że uwierzyłeś w tę bajkę i poleciałbyś gdybyś mógł zagłosować. Łatwo być dobrym pieniędzmi, na które się ani minuty nie pracowalo i jak napisałe @Drzewo prawdopodobnie jeszcze jedna z tych patofundacji co doi państwo na kasę a dorzuca Soros.

. A łatwo rzucać oskarżeniami, a gdzie dowody na to że doi państwo... 
Bo to nie jest realna walka, tak samo jak karate czy taekwondo w obecnej formie jakie jest teraz np. na IO gdzie o każdym ciosie jest przerwa i punkty...Powiedzmy sobie szczerze to nie karate kid ani filmy Bruce Lee i Jackie Chana, te wszystkie szaoliny by zostały szybko powyjasbiane w MMA bo według mnie w większości to mistyfikacja albo jakieś odchylenia genetyczne.
i nie można też za mocno uderzyć bo grozi to dyskwalifikacją...
A z boku wygląda to jak sobie podskakują zawodnicy mocno zabezpieczeni ochraniaczami... 
Bo żeby mieć kasę, to trzeba pracować. Ona jest jak klasyczny czarny - najpierw dupą świeci, potem jak się milioner trafił, to się nagle stała damą, a jak ślub się udało mu jeszcze wkręcić, to teraz jest wielkie zarządzanie majątkiem i charytatywność...To po co kolega pyta, ja tylko odpowiadam...
A kasa na fundacje to pewnie idzie od męża...a jak nie zapracowała, mąż jej ma pewnie inne zdanie w tym temacie. A łatwo rzucać oskarżeniami, a gdzie dowody na to że doi państwo...
![]()
Najlepsze że najeżdżają na wiarę katolicką że kontrolowanie ludzi itd. idąc ślepo za nielogicznym gównem robiącym z nich bezmózgie pozbawione samodzielnego myślenia pacynki

gdzie Adam Małysz?

gdzie Adam Małysz?![]()
Jak oplot...
![]()
Ale że szczerbaty Enrique z Hiszpanii z akordeonem w plecaku ma tylko jednego kindybała a ona 3 dziury to już jej nie przeszkadza

Kurwa tylko łycha dzisiaj się ostała

mojej koleżance z pracy ktoś kiedyś zostawił kartkę za szybą: "Jak się ruchasz tak jak parkujesz to współczuję".
Widziałem kiedyś wywiad z Jetem Li.Bo to nie jest realna walka, tak samo jak karate czy taekwondo w obecnej formie jakie jest teraz np. na IO gdzie o każdym ciosie jest przerwa i punkty...i nie można też za mocno uderzyć bo grozi to dyskwalifikacją...
![]()
A z boku wygląda to jak sobie podskakują zawodnicy mocno zabezpieczeni ochraniaczami...
![]()
Do podludziDziubek ważnym "elementem uczciwości"
View attachment 83765
Są na to jakieś dowody?Opierdala kiełbasy za działkę mefy, dla mnie to kurwa![]()

Ze względu na tą czapeczkę...Nie wypierdolil się, auto go nie rozjechało, więc w jakim celu ta wrzutka?
chyba że kolega widzi często takich rowerzystów na ulicach...