Tanio skóry nie sprzedam

Zlituj się chłopie to już nie jest śmieszne, każdy logicznie myślący facet wie jak to wyglądało, puszczalska czekolada wybiela się dosłownie
:beczka:
pieniędzmi męża udając filantropkę. Z Twoich wpisów wnioskuję, że uwierzyłeś w tę bajkę i poleciałbyś gdybyś mógł zagłosować. Łatwo być dobrym pieniędzmi, na które się ani minuty nie pracowalo i jak napisałe @Drzewo prawdopodobnie jeszcze jedna z tych patofundacji co doi państwo na kasę a dorzuca Soros.
To po co kolega pyta, ja tylko odpowiadam... :lol::boss:
A kasa na fundacje to pewnie idzie od męża...a jak nie zapracowała, mąż jej ma pewnie inne zdanie w tym temacie :lol:. A łatwo rzucać oskarżeniami, a gdzie dowody na to że doi państwo... :boss:

Last edited:
32984fe280fcf7239d9b7f373f53423a.jpg

::yellowcard::

Powiedzmy sobie szczerze to nie karate kid ani filmy Bruce Lee i Jackie Chana, te wszystkie szaoliny by zostały szybko powyjasbiane w MMA bo według mnie w większości to mistyfikacja albo jakieś odchylenia genetyczne.
Bo to nie jest realna walka, tak samo jak karate czy taekwondo w obecnej formie jakie jest teraz np. na IO gdzie o każdym ciosie jest przerwa i punkty...:facepalm: i nie można też za mocno uderzyć bo grozi to dyskwalifikacją... :confused: :facepalm: A z boku wygląda to jak sobie podskakują zawodnicy mocno zabezpieczeni ochraniaczami... :boss:

A kasa na fundacje to pewnie idzie od męża...a jak nie zapracowała, mąż jej ma pewnie inne zdanie w tym temacie :lol:. A łatwo rzucać oskarżeniami, a gdzie dowody na to że doi państwo... :boss:
Bo żeby mieć kasę, to trzeba pracować. Ona jest jak klasyczny czarny - najpierw dupą świeci, potem jak się milioner trafił, to się nagle stała damą, a jak ślub się udało mu jeszcze wkręcić, to teraz jest wielkie zarządzanie majątkiem i charytatywność...

A wszystko to fałsz. Plus jeszcze zaczyna urabiać opinię Polaków nt czarnych, a wkrótce wraz z siostrą Izu będą wkręcać, że my również się handlem niewolnictwem zajmowaliśmy, zupełnie ignorując fakt że to na nas polowały właśnie araby - z uwagi na blond włosy i czystą cerę. I to zanim powstało USA i oficjalne niewolnictwo...

A Polacy zaczną łykać, po pewnym czasie się to przekuje w wiedzę oficjalną i zmieni się zapiski historyczne, by czarnym żyło się lepiej.

Ha tfu!

Bo to nie jest realna walka, tak samo jak karate czy taekwondo w obecnej formie jakie jest teraz np. na IO gdzie o każdym ciosie jest przerwa i punkty...:facepalm: i nie można też za mocno uderzyć bo grozi to dyskwalifikacją... :confused: :facepalm: A z boku wygląda to jak sobie podskakują zawodnicy mocno zabezpieczeni ochraniaczami... :boss:
Widziałem kiedyś wywiad z Jetem Li.
To było na planie filmu gdzie oczywiście Pan aktor grupowo składał zawodników MMA. W wywiadzie przyznał że są przerażający i z żadnym nie chciałby walczyć.

Back