Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale jak to Donald osobiście tankuje... bo prezes tego węża sam nie tyka

Właśnie chodzi o to że ja jestem wierzący dlatego nie chodzę do kościoła. Mieszkam na wsi więc mogę potwierdzić że do kościoła to pierwsi lecą najgorsi ludzie bo przecież ten co niechodzi to bezbożnik a ja wielki katolik bo chodzę nieważne że resztę tygodnia znęcam się nad rodziną, chleje, niszczę innym ludziom życie plotkami i szarpię się z sąsiadem o kawałek płota.
Napewno nie wszyscy ale spokojnie z 80% to takie kurwy że powinno się ich eliminować ze społeczeństwa a mordę do komunii pierwsi otwierają.
Rozpierdalają mnie też te wredne konfliktowe i oczerniające każdego stare baby co księdzowi to by ostatni grosz oddały i całowały po nieumytych girach bo przecież ksiądz to świętość i za oddawanie do koszyczka pół emerytury się do nieba idzie ale resztę tygodnia to obrobię dupe kilku osobom żeby ludzie plotkowali.
Edit:
Jeśli chodzi o księży to jak chodziłem do gimnazjum to ksiądz który prowadził przygotowanie poszedł siedzieć za pedofilię, drugi z którym miałem religię uczył też w szkole dla niepełnosprawnych i tam zmuszał dziewczynę do współżycia za co też beknął a trzeci miał dziecko.
Dodam też że drugi wymieniony był cwaniakiem do potęgi, chwalił się że policja mu może naskoczyć bo jak pruje 150 w zabudowanym i go zatrzymają to pokazuje kołnierz i go przepraszają i puszczają dalej, nieraz na lekcji zajebał komuś buta że tamten spadł z krzesła i powiedział mojemu koledze którego ojciec zginął w wypadku samochodowym że jest z patologicznej rodziny bo wychowuje się bez ojca.
To nasz Turbo Grosik na masie... po zakupach w SFDZapomnieli dodać o promocji patologii, zjebów, bandziorów i oszustów
View attachment 79295

Ja mam kompletnie inne zdanie na temat księży, trafiłem na normalnych ludzi.Właśnie chodzi o to że ja jestem wierzący dlatego nie chodzę do kościoła. Mieszkam na wsi więc mogę potwierdzić że do kościoła to pierwsi lecą najgorsi ludzie bo przecież ten co niechodzi to bezbożnik a ja wielki katolik bo chodzę nieważne że resztę tygodnia znęcam się nad rodziną, chleje, niszczę innym ludziom życie plotkami i szarpię się z sąsiadem o kawałek płota.
Napewno nie wszyscy ale spokojnie z 80% to takie kurwy że powinno się ich eliminować ze społeczeństwa a mordę do komunii pierwsi otwierają.
Rozpierdalają mnie też te wredne konfliktowe i oczerniające każdego stare baby co księdzowi to by ostatni grosz oddały i całowały po nieumytych girach bo przecież ksiądz to świętość i za oddawanie do koszyczka pół emerytury się do nieba idzie ale resztę tygodnia to obrobię dupe kilku osobom żeby ludzie plotkowali.
Edit:
Jeśli chodzi o księży to jak chodziłem do gimnazjum to ksiądz który prowadził przygotowanie poszedł siedzieć za pedofilię, drugi z którym miałem religię uczył też w szkole dla niepełnosprawnych i tam zmuszał dziewczynę do współżycia za co też beknął a trzeci miał dziecko.
Dodam też że drugi wymieniony był cwaniakiem do potęgi, chwalił się że policja mu może naskoczyć bo jak pruje 150 w zabudowanym i go zatrzymają to pokazuje kołnierz i go przepraszają i puszczają dalej, nieraz na lekcji zajebał komuś buta że tamten spadł z krzesła i powiedział mojemu koledze którego ojciec zginął w wypadku samochodowym że jest z patologicznej rodziny bo wychowuje się bez ojca.
To się Watykan nazywaWpierdalać wszystkich homo i pedo do jakiegoś lochu w Rzymie czy coś
Do życia według tych wartości i starania się być dobrym człowiekiem nie potrzeba instytucji kościoła która w wielu kwestiach przeczy i przekręca ich znaczenie.[
Ja mam kompletnie inne zdanie na temat księży, trafiłem na normalnych ludzi.
Chodzę na mszę jak mogę i nie wrzuciłbym na pewno 80 procent do wora.
Wartości i przykazania katolickie pozytywnie wpływają na społeczeństwo i należy je promować. Bez tego rodzą się alternatywne wyznania typu lpg albo powrót do szamanów i wróżek.
Instytucja kuleje i powinna coś z tym zrobić. Wpierdalać wszystkich homo i pedo do jakiegoś lochu w Rzymie czy coś
Bez tego rodzą się alternatywne wyznania typu lpg
. Zejdź na ziemięWartości i przykazania katolickie pozytywnie wpływają na społeczeństwo i należy je promować. Bez tego rodzą się alternatywne wyznania typu lpg albo powrót do szamanów i wróżek.

Pewnie bał się że jak autobus zahamuje to wleci twarzą w ... Amazonki i będzie z tego afera

Większość starych badań jakie widzialem pokazuje że osób homo jest poniżej 0.5 procenta. Jakimś dziwnym sposobem ostatnie badania pokazują że grubo powyżej 1.5, a nawet widziałem 5 %.Tylko że większość ksiezy jest właśnie LPG i o to w tym chodzi bo pod latarnią najciemniej. Ogłupiając społeczeństwo od pokoleń stworzyli homoseksualną mafię z własnym państwem i wolnością bez głupich bab, sami napaleni chłopcy. A nie, bo przecież to powołanie, sam pan Bóg do nich przemówił i kazał głosić jego słowo. Zejdź na ziemię
https:// streamable.com/tqcbjhMasz linka do tego ziom?
Dokładnie, wiara i tradycja są jak najbardziej potrzebne. Niestety, obecnie, kosciół więcej niszczy niż buduje. Może gdzieś jest lepiej ale w PL, hierarchia to czyste zło.Do życia według tych wartości i starania się być dobrym człowiekiem nie potrzeba instytucji kościoła która w wielu kwestiach przeczy i przekręca ich znaczenie.
Jakby nie było słupa to nikt by tego nie udostępniłCo za cymbał, nawet jakby słupa nie było, to i tak by nie zdążył![]()

Czemu? Ja tam lubię jak ludzie gonią tramwaje i chętnie oglądam takie pościgiJakby nie było słupa to nikt by tego nie udostępnił![]()

Generalnie nie wiem co w tym dziwnego (no może poza tym LPG), ogólnie jak człowiek poczyta trochę Biblii no to większość wniosków z niej płynących jest sensowna i na pewno świat byłby obiektywnie lepszym miejscem gdyby więcej ludzi podążało za naukami Jezusa.
Nauki Jezusa w pewnym sensie obaliły ST, chrześcijaństwo jest więc oparte na NT, po to było to nowe przymierze, ludzie, którzy atakują biblię za zapisy ST powinni atakować żydów a nie chrześcijan. Dużo osób nie ma o tym zielonego pojęcia.Generalnie nie wiem co w tym dziwnego (no może poza tym LPG), ogólnie jak człowiek poczyta trochę Biblii no to większość wniosków z niej płynących jest sensowna i na pewno świat byłby obiektywnie lepszym miejscem gdyby więcej ludzi podążało za naukami Jezusa.
Nawet jak człowiek podejdzie to tego z punktu świeckiego i po prostu będzie to analizował jako traktat filozoficzny.
Tak, tak wiem, że te zasady i nauki są mocno hardkorowe (szczególnie stary testament), ale trzeba pamiętać że były tworzone dla bandy dzikusów na Bliskim Wschodzie gdzie zabijanie bo ktoś się na ciebie krzywo spojrzał albo potrącił na targu było normą.
Przeprowadź się gdzieś gdzie jest więcej trajek, w KRK mam live prawie zawsze jak na przystanku stoję. W bonusie to wieczorem i motywacja z maczetą jest. Ale wywijka na słupie rzadkośćCzemu? Ja tam lubię jak ludzie gonią tramwaje i chętnie oglądam takie pościgi![]()
Czekaj, czekaj... Chcesz powiedzieć że czekasz na przystankach z maczetą, a jak ktoś goni za tramwajem to łapiesz trop i odpalasz tryb pościgowy? Fajna taka rozgrzewka przed meczem, nie wątpięPrzeprowadź się gdzieś gdzie jest więcej trajek, w KRK mam live prawie zawsze jak na przystanku stoję. W bonusie to wieczorem i motywacja z maczetą jest. Ale wywijka na słupie rzadkość