Cassius42
Vale Tudo Championship
Czyli już 140 lat temu modne opryski... a ja myślałem, że kiedyś to było naturalnie, ale tak pewnie tylko z stateczną żonką.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli już 140 lat temu modne opryski... a ja myślałem, że kiedyś to było naturalnie, ale tak pewnie tylko z stateczną żonką.

Piękny fejk dla niemyślących xd
![]()
Did Prostitute Gerda Puridle Invent Fake Eyelashes To, Umm... Protect Her Eyes?
Snopes fact-checks this claim about the origin of fake eyelashes. Fair warning: This history lesson begins with a decidely NSFW meme.www.snopes.com
Niby kurwa jak rzęsy miałyby chronić przed strzałem w oko![]()

Seba musiał bo mu Karynka powiedziała że do pracy jej takie wachlarze potrzebneA niemyślący? Wziąłby to na serio i wyjaśniał?![]()
No i tremy nie było widaćTo nie niemowa, tylko idiotka, jeszcze najebana lekko, żeby tremy nie miała
Niemowa by napisała odpowiedzi![]()
...

To chyba patrzą na tą dziwke co to ją jeden lizał

Piątek!
Człowieku... te memy akurat były śmieszne w 2016. Teraz to bardziej barszczyk itp. są popularneDzisiaj obchodzi 80 lat, prawdziwa legenda powiedzonek i memów...![]()
View attachment 79327
View attachment 79328
View attachment 79329
View attachment 79330
View attachment 79331
No to jeszcze raz:Kurwa mój ojciec się znalazł, JAK to można pobrać żeby komuś podesłać?:)

To trzeba znac Klejnot Nilu żeby zrozumiec mema![]()
No całkiem dobrze, tylko koleżanki nie zapomnij wychłostać dla dobra jej psycheA u Was jak wjechał piątek?
View attachment 79357

Melanż go poniósł I znowu się chłop nie przelogował...A u Was jak wjechał piątek?
View attachment 79357
A nie jaszczur?Mnie przekonała