Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Weź, u mnie w robocie mam gościa który tylko czeka aż "góra" aktywuje przycisk i zaszczepieni zaczną zabijać !To Ci po szczepionkach, zamieniają się w zombie. Nareszcie apokalipsa![]()

No dobra, ale co to są rapsy trzeba jeszcze zweryfikować. Bo proszę mi tu dobrego boom bapu z jakimś kurwa żabsonem nie mieszać
W pokoju bez klamek?Weź, u mnie w robocie mam gościa który tylko czeka aż "góra" aktywuje przycisk i zaszczepieni zaczną zabijać !
Kierwa, właśnie mi mówi, że przez szczepionke i 5G będą mi modyfikować DNA ;)
I mówi o super żołnierzach w Chinach z ... Grafenu ... I ja z nim w pokoju siedzę![]()

Normalnie razem pracujemy w pokoju ale na piwo już z nim nie łażę ;)W pokoju bez klamek?![]()
Po pierwszej zabawie będzie do wyrzucenia

Po pierwszej zabawie będzie do wyrzucenia![]()
Znaczy że można smalić cholewy? Czy jeszcze trzeba odczekać?

Zmień pracę. Choć jak sobie to powiedziałem (bo firma wprowadziła to po roku pracy w niej), to minęły cztery lata, zanim jebnąłem drzwiami. Ale trolowałem każdego z takimi spaczonymi poglądami, o ile był widocznym wyznawcąW pełni się z Tobą zgadzam, ja niestety codziennie mam z tym styczność u mnie w firmie. Ciągle słyszę o toksycznej męskości czy mówieniu, że bycie fem bojem jest kullllllll. Nawet nie wchodzę z tymi młodymi w wymianę zdań, bo zaraz by mnie podjebali do hr i wypowiedzenie bym miał wydrukowane. Niestety, ale większość roczników od 00 i w górę, to już ma wręcz przeżarte głowy tym wszystkim.

Kurwa zabić kogoś i siebie przez jakaś karyne to trzeba mieć nasrane we łbie, tego kwiaty pół światu. Typiara jutro będzie już się wypinać innemu a ten debil poświecił 2 życia.
Znaczy że można smalić cholewy? Czy jeszcze trzeba odczekać?
![]()

Dodam jeszcze że przez takie akcje później laski później mają jeszcze gorzej najebane pod kopułą i nawet szkaradny waleń o urodzie shreka będzie mieć w chuj duże mniemanie o sobie bo wszędzie naokoło spermiarze i desperaci którzy się płaszczą przed nimiKurwa zabić kogoś i siebie przez jakaś karyne to trzeba mieć nasrane we łbie, tego kwiaty pół światu. Typiara jutro będzie już się wypinać innemu a ten debil poświecił 2 życia.