Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Musialo byc grubo, skoro doszlo do mediow XD
Napijesz się, naćpasz się, a wypadek i tak się zdarzy.@Olo co tam odjebałeś?
az wszedlem na nypost.com i odszukalem w sekcji media ich twitter, no i sie zgadza (bo myslalem ze ktos z nypost sie podszywa a oficjalny jest newyorkpost np.).Zauważyłem ciekawą tendencję. Od jakiegoś czasu widzę żarty itp. śmieciowe sensacje jakoby donoszone przez New York Post.
Nie chodzi mi, że wpisy nie są śmieszne, ale o to, że New York Post jest przez to pokazywana jako media zajmująca się publikacją śmieci i „fakenewsow”
Przypomnę tylko, że NYP jako pierwsze publikowały wiadomości o “Hunter Biden Laptop “, przekręty covidowe itd. i zdecydowanie nie są przychylni aktualnej administracji w Waszyngtonie.
Przypadek?…

Zjebał. Takiej kasy na cele charytatywne nigdy nie powinien oddawać urzędasom. Ofiary trzęsienia z tej kasy powąchają konserwę turystyczną.
![]()
Niecodzienny gest. "Wszedł do ambasady i przekazał 30 mln dol."
Premier Pakistanu Shehbaz Sharif poinformował o niecodziennym geście anonimowego Pakistańczyka, który przyszedł do ambasady Turcji w USA. Mężczyzna przekazał 30 mln dol. na rzecz ofiar trzęsienia ziemi, które nawiedziło w ubiegłym tygodniu Turcję i Syrię.www.onet.pl
Czyli cos jak z pomoca na ukraine?Zjebał. Takiej kasy na cele charytatywne nigdy nie powinien oddawać urzędasom. Ofiary trzęsienia z tej kasy powąchają konserwę turystyczną.

Dokładnie tak samoCzyli cos jak z pomoca na ukraine?![]()

Wczoraj przed West Ham - Chelsea. Podobno brak kilku zębów.
No to ban, nie ma innego wyjścia ;)Bylo wczoraj;)
No to ban, nie ma innego wyjścia ;)

To byłem ja! Ale co to za piniondze dla zwykłego użytkownika szanownego forum?!
![]()
Niecodzienny gest. "Wszedł do ambasady i przekazał 30 mln dol."
Premier Pakistanu Shehbaz Sharif poinformował o niecodziennym geście anonimowego Pakistańczyka, który przyszedł do ambasady Turcji w USA. Mężczyzna przekazał 30 mln dol. na rzecz ofiar trzęsienia ziemi, które nawiedziło w ubiegłym tygodniu Turcję i Syrię.www.onet.pl