Tanio skóry nie sprzedam

1676200325806.png

1676200336172.png

Musialo byc grubo, skoro doszlo do mediow XD

Zauważyłem ciekawą tendencję. Od jakiegoś czasu widzę żarty itp. śmieciowe sensacje jakoby donoszone przez New York Post.
Nie chodzi mi, że wpisy nie są śmieszne, ale o to, że New York Post jest przez to pokazywana jako media zajmująca się publikacją śmieci i „fakenewsow”
Przypomnę tylko, że NYP jako pierwsze publikowały wiadomości o “Hunter Biden Laptop “, przekręty covidowe itd. i zdecydowanie nie są przychylni aktualnej administracji w Waszyngtonie.
Przypadek?…

Zauważyłem ciekawą tendencję. Od jakiegoś czasu widzę żarty itp. śmieciowe sensacje jakoby donoszone przez New York Post.
Nie chodzi mi, że wpisy nie są śmieszne, ale o to, że New York Post jest przez to pokazywana jako media zajmująca się publikacją śmieci i „fakenewsow”
Przypomnę tylko, że NYP jako pierwsze publikowały wiadomości o “Hunter Biden Laptop “, przekręty covidowe itd. i zdecydowanie nie są przychylni aktualnej administracji w Waszyngtonie.
Przypadek?…
az wszedlem na nypost.com i odszukalem w sekcji media ich twitter, no i sie zgadza (bo myslalem ze ktos z nypost sie podszywa a oficjalny jest newyorkpost np.).

No to wrzucilem w wyszukiwarke, zeby tego cwierka wyszukac:

No i jest... Jedno (afera z synem Bidena) pewnie nie wyklucza drugiego (artykuly z dupy)

:frankapprove:
Zjebał. Takiej kasy na cele charytatywne nigdy nie powinien oddawać urzędasom. Ofiary trzęsienia z tej kasy powąchają konserwę turystyczną.

Back