Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mój ojciec miał podobnie. Kiedyś jakiemuś staruszkowi zgasł silnik i się spruł frajer zaczął krzyczeć na typa, wnuk tego staruszka zaczął ryczeć a ten kretyn dalej drze pizde i się rzuca. Ojciec do mnie powiedział żebym uważał bo to mnie czeka jak będę rozrabiał wyszedł z auta i sprzedał frajerowi lepę. Ten już obsrany powiedział dobrze dobrze i se poszedł
to nie było by młócki, Omni man by mu wyjebał tak że HL by się zesrałChociaż dobrze napisaną i zbalansowaną młóckę pomiędzy Omni-man & Homelander a np. Sentry & Hyperion to bym zobaczył w formie komiksu
A to zdecydowanie ale bardziej chodziło mi o starcieto nie było by młócki, Omni man by mu wyjebał tak że HL by się zesrał
Pod względem siły nie ma porównania tych charakterów
źle przeczytałem, wybaczA to zdecydowanie ale bardziej chodziło mi o starcie
Omni & HL VS Sentry & Hyperion taki dual fight, chociaż chujowo to trochę napisałem przyznaje ; /
Jeśli tak to kajam sięChyba było
Zatem będzie Ci wybaczone. Czuwaj!Jeśli tak to kajam się
Kaczor Donald rozpierdala to wasze pedalskie uniwersum jednym kwakiemźle przeczytałem, wybacz
ale to i tak sam sentry chyba ich rozpierdala jeśli mnie pamięć nie myli
z tego co pamiętam to sentry jest najsilniejszym z postaci typu Superman, nie licząc Clarka
Fiuto pomagier ?
She belongs to the streets
W chuj przydatny lifehack, zawsze noszę w kieszeni łopatkę kuchenną.
Na ostatnią linię już kokora zabrakło.