Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
piwko na prześwicie, toczy się jeżyckie życie
na jezycach to pisze tam 'kiedys kazda dziura byla ciasna...'piwko na prześwicie, toczy się jeżyckie życie
Nie ma Boga na tym forum
.Nie ma Boga
Nie ma Boga na tym forum
Mój ojciec miał podobnie. Kiedyś jakiemuś staruszkowi zgasł silnik i się spruł frajer zaczął krzyczeć na typa, wnuk tego staruszka zaczął ryczeć a ten kretyn dalej drze pizde i się rzuca. Ojciec do mnie powiedział żebym uważał bo to mnie czeka jak będę rozrabiał wyszedł z auta i sprzedał frajerowi lepę. Ten już obsrany powiedział dobrze dobrze i se poszedłOsobiście nigdy nie bilem się na drodze ale raz ruszyłem na cwaniaka który wystartował do innego kierowcy. Był mądry do gościa o połowę mniejszego kiedy ja wyszedłem co najmniej taki jak agresor to wystarczyło zwykle "wsiądź w ten złom i spierdalaj bo mi drogę blokujesz". Pojechał. Nadmienie tylko że stereotypy mają jednak duże pokrycie w rzeczywistości bo dzbanek prowadził bolid młodzieży wiejskiej.
Nie tak łatwo mnie zdenerwować a tutaj bardziej wkurwiłem się na wszystkich "bohaterów" wokoło. Każdy siedział zamknięty w puszce i patrzył.
Wystarczy She Hulk która rozjebała by ich siłą feminizmu i trzepania dupskiem przed kamerą. Tak więc profesor nie musi się nadwerężać specjalnie
Tego się nie spodziewałemWystarczy She Hulk która rozjebała by ich siłą feminizmu i trzepania dupskiem przed kamerą. Tak więc profesor nie musi się nadwerężać specjalnie