DIDASKALIA
M-1 Global Middleweight
Pastor Ssempa - Eat da Poo Poo
#whyareyougay #shorts #standup #comedy #talkshow #America #President #comedian #funny #jokes #laugh #lol #humor #hollywood #love #nyc #losangeles #laughter #...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Badania.![]()
Jaka tam kradzież. Koszulka z wiadomym ruchem, daje bonus w postaci anulacji kradzieży

Darmowe zakupyJaka tam kradzież. Koszulka z wiadomym ruchem, daje bonus w postaci anulacji kradzieży![]()

Nie przy piątku Przyjacielu, bardzo proszę

Akurat siedzę na przerwie w robocie i zajadam sobie bułeczki ale patrzę na zegar żeby było równe 20 min bo Pan Janusz leci po premiiNie przy piątku Przyjacielu, bardzo proszę![]()
Od każdego znajomego słyszę, że firmy ucinają premie, jak mogą. U mnie to samo kirwa Panie Bogusiu. Teraz babciowe, zaraz te bałwany wymyślą jeszcze kuzynowe, to nic dziwnego że firmy oszczędzają pieniądz, jak mogąAkurat siedzę na przerwie w robocie i zajadam sobie bułeczki ale patrzę na zegar żeby było równe 20 min bo Pan Janusz leci po premii

Chyba na chatę szreka na bagnach.
Przynajmniej na świeczkach oszczędząChyba na chatę szreka na bagnach.
To było najlepsze zdjęcie z kilku które pewnie zrobiła. Ciekawe co na reszcie
Ja mam 3 przerwy. Jedna 20 min i dwie po 5 min to robię sobie z tego 30 i 15, 15 i wyjebane jajca jak chcą to niech mnie zwolniąOd każdego znajomego słyszę, że firmy ucinają premie, jak mogą. U mnie to samo kirwa Panie Bogusiu. Teraz babciowe, zaraz te bałwany wymyślą jeszcze kuzynowe, to nic dziwnego że firmy oszczędzają pieniądz, jak mogą![]()