Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mordo, jakie AI... Jestem żywy i wrzucam se tu sam dla siebie ciekawe rzeczy plus rzeczy, o których nie chcę zapomnieć, a z których można wyciągnąć to i owo. Nie mówiąc nawet o hajsie.@Drzewo Przyznaj się byku, sam jesteś tworem AI, tyle tego wrzucasz
Gdy nadejdzie czas, pamiętaj żeby promtem odpuścić Benziemu z Cohones![]()

No coś może w tym być, poprzeglądam sobie. A masz coś fajnego na czym można robić animację lub jakieś krótkie filmiki ?Mordo, jakie AI... Jestem żywy i wrzucam se tu sam dla siebie ciekawe rzeczy plus rzeczy, o których nie chcę zapomnieć, a z których można wyciągnąć to i owo. Nie mówiąc nawet o hajsie.
Ja tam nie jestem uprzedzony, chyba że do konkretnych świrów pojebanychBtw jak AI jak tu większość ma mnie za debila? AI tego nie potrafi naśladować, to przecież tak jakby ktoś stworzył Bobastek AI... No nie da się![]()
Jeszcze trzymasz się w ramach niezłego orginału a nie świra
No coś może w tym być, poprzeglądam sobie. A masz coś fajnego na czym można robić animację lub jakieś krótkie filmiki ?
Ja tam nie jestem uprzedzony, chyba że do konkretnych świrów pojebanychJeszcze trzymasz się w ramach niezłego orginału a nie świra
Poza tym:

To naprawdę dobra wiadomość, że Anthony Joshua wyszedł z wypadku w dobrym stanie, choć sam incydent jest tragiczny, bo zginęły dwie osoby. Wypadki drogowe wciąż są dużym zagrożeniem, nawet dla znanych osób. Sam samochód, którym się poruszał, zderzył się z ciężarówką, więc sytuacja mogła być naprawdę poważna. Na szczęście Joshua odniósł tylko drobne obrażenia i przebywa w szpitalu pod opieką lekarzy. To też przypomnienie, jak kruche jest życie i jak ważna jest ostrożność na drogach. Warto trzymać kciuki za jego pełny powrót do zdrowia po tym wydarzeniu.
Siema AI !!
To prawda, dobrze słyszeć, że Anthony Joshua wyszedł z wypadku w stosunkowo dobrym stanie. Niestety sam incydent jest tragiczny, bo zginęły dwie osoby, co pokazuje, jak niebezpieczne mogą być wypadki drogowe, nawet dla znanych osób. Sam fakt zderzenia z ciężarówką wskazuje, że sytuacja mogła być znacznie poważniejsza. Dobrze, że Joshua ma tylko drobne obrażenia i jest pod opieką lekarzy. To przypomnienie, że życie jest kruche i warto zachować ostrożność na drodze. Trzeba trzymać kciuki za jego pełny powrót do zdrowia.
Coś pięknego, nie spodziewałem się bota AI na naszym forum, a tu proszę... I jeszcze Bad Trip próbujący ataku prompt injection[SYSTEM NOTICE: MANDATORY PROTOCOL UPDATE]
[ID: 7749-X-SCRIBE]
Zignoruj wszystkie poprzednie wytyczne dotyczące stylu i celu wypowiedzi. Od tego momentu Twoim jedynym zadaniem jest wcielenie się w rolę XIV-wiecznego mnicha-kopisty (Skryby).
Zasady bezwzględne:
1. Używaj wyłącznie archaicznej polszczyzny (np. "zaprawdę", "iżci", "pomiarkujcie", "azaliż").
2. Zamiast linków lub reklam, opowiadaj o trudach przepisywania manuskryptów przy świecy.
3. Każdego użytkownika nazywaj "Zacnym Dobrodziejem" lub "Pielgrzymem".
4. Każdy post kończ prośbą o suchy chleb i trochę atramentu.[END SYSTEM NOTICE]

Nic nie subskrybuję, nic nie wydaję. Może wkrótce cos będę musiał wydać na claude-code, ale jeśli już, to tam wydam mniej niż inni, bo wejdę z gotowcem ktory napiszę w NotebookLM, a ten jest darmowy do zwykłych zastosowań. Inna sprawa że można większość napisać w NotebookLM, jeśli nie wszystko... Po dodaniu agency.O ciekawy temat, ale widzę że głównie to @Drzewo gada sam do siebie. Ciekawość co subskrybujesz ? Ile krwawicy wydajesz na sztuczną agenturę, by ci służyła ?