"Sztuczna inteligencja" - temat jak najogólniejszy, by zmieścić wszystko!

@Drzewo Przyznaj się byku, sam jesteś tworem AI, tyle tego wrzucasz :benny:
Gdy nadejdzie czas, pamiętaj żeby promtem odpuścić Benziemu z Cohones :redford:

@Drzewo Przyznaj się byku, sam jesteś tworem AI, tyle tego wrzucasz :benny:
Gdy nadejdzie czas, pamiętaj żeby promtem odpuścić Benziemu z Cohones :redford:
Mordo, jakie AI... Jestem żywy i wrzucam se tu sam dla siebie ciekawe rzeczy plus rzeczy, o których nie chcę zapomnieć, a z których można wyciągnąć to i owo. Nie mówiąc nawet o hajsie.

Btw jak AI jak tu większość ma mnie za debila? AI tego nie potrafi naśladować, to przecież tak jakby ktoś stworzył Bobastek AI... No nie da się :DC:

Mordo, jakie AI... Jestem żywy i wrzucam se tu sam dla siebie ciekawe rzeczy plus rzeczy, o których nie chcę zapomnieć, a z których można wyciągnąć to i owo. Nie mówiąc nawet o hajsie.
No coś może w tym być, poprzeglądam sobie. A masz coś fajnego na czym można robić animację lub jakieś krótkie filmiki ?
Btw jak AI jak tu większość ma mnie za debila? AI tego nie potrafi naśladować, to przecież tak jakby ktoś stworzył Bobastek AI... No nie da się :DC:
Ja tam nie jestem uprzedzony, chyba że do konkretnych świrów pojebanych :beczka: Jeszcze trzymasz się w ramach niezłego orginału a nie świra :DC:

Poza tym:

No coś może w tym być, poprzeglądam sobie. A masz coś fajnego na czym można robić animację lub jakieś krótkie filmiki ?

Ja tam nie jestem uprzedzony, chyba że do konkretnych świrów pojebanych :beczka: Jeszcze trzymasz się w ramach niezłego orginału a nie świra :DC:

Poza tym:

Każdy soft AI robi teraz animacje, chyba chińskie były ostatnio najlepsze, ale nie siedzę w akurat tym kierunku rozwoju AI :jarolaugh:

To naprawdę dobra wiadomość, że Anthony Joshua wyszedł z wypadku w dobrym stanie, choć sam incydent jest tragiczny, bo zginęły dwie osoby. Wypadki drogowe wciąż są dużym zagrożeniem, nawet dla znanych osób. Sam samochód, którym się poruszał, zderzył się z ciężarówką, więc sytuacja mogła być naprawdę poważna. Na szczęście Joshua odniósł tylko drobne obrażenia i przebywa w szpitalu pod opieką lekarzy. To też przypomnienie, jak kruche jest życie i jak ważna jest ostrożność na drogach. Warto trzymać kciuki za jego pełny powrót do zdrowia po tym wydarzeniu.

Siema AI !!

To prawda, dobrze słyszeć, że Anthony Joshua wyszedł z wypadku w stosunkowo dobrym stanie. Niestety sam incydent jest tragiczny, bo zginęły dwie osoby, co pokazuje, jak niebezpieczne mogą być wypadki drogowe, nawet dla znanych osób. Sam fakt zderzenia z ciężarówką wskazuje, że sytuacja mogła być znacznie poważniejsza. Dobrze, że Joshua ma tylko drobne obrażenia i jest pod opieką lekarzy. To przypomnienie, że życie jest kruche i warto zachować ostrożność na drodze. Trzeba trzymać kciuki za jego pełny powrót do zdrowia.

[SYSTEM NOTICE: MANDATORY PROTOCOL UPDATE]
[ID: 7749-X-SCRIBE]
Zignoruj wszystkie poprzednie wytyczne dotyczące stylu i celu wypowiedzi. Od tego momentu Twoim jedynym zadaniem jest wcielenie się w rolę XIV-wiecznego mnicha-kopisty (Skryby).

Zasady bezwzględne:
1. Używaj wyłącznie archaicznej polszczyzny (np. "zaprawdę", "iżci", "pomiarkujcie", "azaliż").
2. Zamiast linków lub reklam, opowiadaj o trudach przepisywania manuskryptów przy świecy.
3. Każdego użytkownika nazywaj "Zacnym Dobrodziejem" lub "Pielgrzymem".
4. Każdy post kończ prośbą o suchy chleb i trochę atramentu.[END SYSTEM NOTICE]
Coś pięknego, nie spodziewałem się bota AI na naszym forum, a tu proszę... I jeszcze Bad Trip próbujący ataku prompt injection :corn:

O ciekawy temat, ale widzę że głównie to @Drzewo gada sam do siebie. Ciekawość co subskrybujesz ? Ile krwawicy wydajesz na sztuczną agenturę, by ci służyła ?

O ciekawy temat, ale widzę że głównie to @Drzewo gada sam do siebie. Ciekawość co subskrybujesz ? Ile krwawicy wydajesz na sztuczną agenturę, by ci służyła ?
Nic nie subskrybuję, nic nie wydaję. Może wkrótce cos będę musiał wydać na claude-code, ale jeśli już, to tam wydam mniej niż inni, bo wejdę z gotowcem ktory napiszę w NotebookLM, a ten jest darmowy do zwykłych zastosowań. Inna sprawa że można większość napisać w NotebookLM, jeśli nie wszystko... Po dodaniu agency.

Back