Mnichu
PRIDE FC Lightweight
Kupujesz starter za 5 ziko, rejestrujesz i wyjebane.Zastanawiałem się nad tym, ale może trzeba wrócić w takim razie do t-mobile?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kupujesz starter za 5 ziko, rejestrujesz i wyjebane.Zastanawiałem się nad tym, ale może trzeba wrócić w takim razie do t-mobile?

Jazda co? Mi też to trzęsie beret ostatnimi czasy, a biorąc pod uwagę, że technologia trafia do nas kiedy ci którzy ją tworzą o tym zadecydują - kto wie? Może już, to wszystko co widzimy na ekranach to fikcja. Jedno jest pewne, w którąkolwiek stronę to nie zmierza (wojna, kontrola, inwigilacja, posthumanizm, ewolucja itd.) - przy nakładach finansowych AI - to już jest nie do zatrzymania.Ostre w chuj, jeszcze kilka lat i Matrix stanie się faktem, nie pojmiesz co jest realne a co stworzone przez AI.
Dla mnie to trochę szok poznawczy, taka perspektywa, jako ziomka który za dziecka bił kijem pokrzywy, w gimnazjum wysyłał sms na bajere w świeżo dostępnych telefonach z kolorowym wyświetlaczem, w liceum już Facebook a na starość dożyje fałszywej utopii i całych tabunów pokoleń cyfrowych ludzi dosłownie i w przenośni![]()
Dokładnie. Ludzie już są otumanieni a będzie jeszcze gorzej. Największa jazda to jakie fejki będą za X czasu i to jak krążą już teraz informację. O afere łatwo i szybko wybucha a potem ludzie nie wczytują się, nie dociekają w większości. Więc kiedyś ktoś ci wykręci jakiś numer deepfacem czy inne ścierwo, zniszczą cię , przybiją łatę i nic z tym łatwo nie zrobisz. Oby jakieś ustawy weszły i znaki wodne pod takie treści, bo inaczej kichaJazda co? Mi też to trzęsie beret ostatnimi czasy, a biorąc pod uwagę, że technologia trafia do nas kiedy ci którzy ją tworzą o tym zadecydują - kto wie? Może już, to wszystko co widzimy na ekranach to fikcja. Jedno jest pewne, w którąkolwiek stronę to nie zmierza (wojna, kontrola, inwigilacja, posthumanizm, ewolucja itd.) - przy nakładach finansowych AI - to już jest nie do zatrzymania.

Jeżeli jest coś co może tworzyć obraz, to powstaną również aplikację, które weryfikują czy ten obraz został stworzony przez AI. Take it easy!Ostre w chuj, jeszcze kilka lat i Matrix stanie się faktem, nie pojmiesz co jest realne a co stworzone przez AI.
Dla mnie to trochę szok poznawczy, taka perspektywa, jako ziomka który za dziecka bił kijem pokrzywy, w gimnazjum wysyłał sms na bajere w świeżo dostępnych telefonach z kolorowym wyświetlaczem, w liceum już Facebook a na starość dożyje fałszywej utopii i całych tabunów pokoleń cyfrowych ludzi dosłownie i w przenośni![]()