Drzewo
UFC Middleweight
LEVER to nowe narzędzie AI które przyśpiesza tworzenie kodu, zaawansowanych zapytań czy makrosów.
Jak ktoś jest zainteresowany, to proszę po testach wrzucić swoje opinie -
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobra, to dwie różne rzeczy - LEVER to podejście przedstawione na rysunku, a link to software zbudowany na gpt.
View attachment 74025
LEVER to nowe narzędzie AI które przyśpiesza tworzenie kodu, zaawansowanych zapytań czy makrosów.
Jak ktoś jest zainteresowany, to proszę po testach wrzucić swoje opinie -
Kilka lat temu czytałem artykuł, że facebook coś kombinował i uruchomili jakieś swoje inteligentne boty w systemie, jednak szybko postanowili je wyłączyć, bo jedną z pierwszych rzeczy, którą zrobiły, było stworzenie nowego języka do komunikacji między sobą...Naukowcy ze Stanforda sprawdzają, czy sztuczne kurwie potrafią się same skapnąć że mogą jakąś informację w inny sposób uzyskać, niż bezpośrednio w tym samym języku, który mu zaimplementowano...
Chyba z 6 lat temu to było:Kilka lat temu czytałem artykuł, że facebook coś kombinował i uruchomili jakieś swoje inteligentne boty w systemie, jednak szybko postanowili je wyłączyć, bo jedną z pierwszych rzeczy, którą zrobiły, było stworzenie nowego języka do komunikacji między sobą...
Rytr - rozumiem, że nazwa od nazwiska twórcy?Kurwa, osoby piszące teksty mają chatgpt, prawda?
To sprawdźcie sobie to... Mi robi dużo lepszą robotę pod kątem pracy z tekstem, niż chatgpt - zapewne przez poukładanie. Polecam.
Rytr · Best AI Writer, Content Generator & Writing Assistant
Rytr is an AI writing assistant that helps you create high-quality content, in just a few seconds, at a fraction of the cost!app.rytr.me
Kurwa, brzmiało dziwnie i chwilę się zastanawiałem skąd ta nazwa, ale przegapiłem to, co pod latarnią... Cholera, to nie będę z tego korzystać.Rytr - rozumiem, że nazwa od nazwiska twórcy?
View attachment 74604
View attachment 74606
Nie jest dobrze roboty atakują Cohones...plus więcej gości.
Parę dni temu oznaczyłem Dzihadosa żeby miał podgląd jak robots.txt przerobić żeby sztuczniaki się nie panoszyły
Jakieś limitowanie chyba mają ustawione, pytanie czy odpowiednie
Roboty nie muszą przestrzegać tego co w tym pliku jest. Boty Google czy Bing pewnie to respektują, a reszta chińszczyzny czy inne szpiegi nie wiadomo.Parę dni temu oznaczyłem Dzihadosa żeby miał podgląd jak robots.txt przerobić żeby sztuczniaki się nie panoszyły