"Sztuczna inteligencja" - temat jak najogólniejszy, by zmieścić wszystko!

Mam pewną szurską teorię konspiracyjną. Zakładajcie foliowe czapki.

A więc "sztuczna inteligencja" nauczyła się robić realistyczne filmiki, i to jest, kurwa, jej maksimum.

A więc wszystko to co widzimy w tym wątku, czego ona to niby nie potrafi, jest zwykłym ordynarnym fejkiem.

Od godziny dyskutuję z Copilotem zeby wygenerował mi .DXF dla projektu uszczelki płaskiej okrągłej o zadanej grubości, wymiarze zewnętrznym i wewnętrznym.

Ciągle odwleka wygenerowanie .DXFa zadajac pytania na ktore juz ma odpowiedz. Zawiesil sie kilka razy.

Odwiesil sie. Twierdzil ze plik jest w jakiejs zakladce.

Jak stwierdziłem że nic nie ma to sie to gowno przyznalo, ze nie moze mi generowac pliku .DXF (!) tylko moze mi podać kod wnętrza pliku.

Ok.

Wklejam juz n-tą iterację do FreeCADa i ciagle zle. Chociaz juz w ogole format jest poprawny i da sie otworzyc plik.

No jprdl

Dla bryly 3d która ma 3 dane!

EDIT:
Ynteligencja, jej mać...
6X658EE.png

EDIT:
Kisnę:
Os4eLrn.png

Last edited:
Szybko poszło. @Gienek obsluga tego sprzętu to dobry pomysł?

ROBOT ZASTĄPIŁ CZŁOWIEKA, KTÓRY POBIERA CI KRWIĘ.

I JUŻ JEST W EUROPEJSKICH SZPITALACH.

MASZYNA O NAZWIE ALETTA UŻYWA ULTRADŹWIĘKÓW NAPĘDZANYCH SZTUCZNĄ INTELIGENCJĄ, ABY ZNALEŹĆ TWOJĄ ŻYŁĘ, WKŁUĆ IGŁĘ, POBRAĆ KRWIĘ, WYJĄĆ IGŁĘ I ZAŁOŻYĆ OPATRUNEK — WSZYSTKO SAMODZIELNIE.

ŻADNYCH LUDZKICH RĄK.

98% PACJENTÓW POWIEDZIAŁO, ŻE ZROBIŁOBY TO PONOWNIE.

W USA JEST OKOŁO 130 000 FLEBOTOMISTÓW.

TERAZ ICH PRACA JEST BEZPOŚREDNIO W CELU SZTUCZNEJ INTELIGENCJI + ROBOTYKI.

Szybko poszło. @Gienek obsluga tego sprzętu to dobry pomysł?

ROBOT ZASTĄPIŁ CZŁOWIEKA, KTÓRY POBIERA CI KRWIĘ.

I JUŻ JEST W EUROPEJSKICH SZPITALACH.

MASZYNA O NAZWIE ALETTA UŻYWA ULTRADŹWIĘKÓW NAPĘDZANYCH SZTUCZNĄ INTELIGENCJĄ, ABY ZNALEŹĆ TWOJĄ ŻYŁĘ, WKŁUĆ IGŁĘ, POBRAĆ KRWIĘ, WYJĄĆ IGŁĘ I ZAŁOŻYĆ OPATRUNEK — WSZYSTKO SAMODZIELNIE.

ŻADNYCH LUDZKICH RĄK.

98% PACJENTÓW POWIEDZIAŁO, ŻE ZROBIŁOBY TO PONOWNIE.

W USA JEST OKOŁO 130 000 FLEBOTOMISTÓW.

TERAZ ICH PRACA JEST BEZPOŚREDNIO W CELU SZTUCZNEJ INTELIGENCJI + ROBOTYKI.

Super opcja

Back