Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
cos niska cena na tym aliexpress kupowal ktos z tego?
Mnie nie pytaj, ja tym nie handluje, po za tym zobacz na różnicę mocycos niska cena na tym aliexpress kupowal ktos z tego?

ta druga cena to chyba jednak za tarcze jestMnie nie pytaj, ja tym nie handluje, po za tym zobacz na różnicę mocy
Na allegro od dawna w chuj dropszipingu, płacisz tylko za to, że ktoś zamówi coś od chińczyka za Ciebie
![]()

Ostatnio na peperku widziałem lepszą ofertę. Mini koparka, z tym że to była cena inwestycji, płaciłeś siano żeby pan chińczyk mógł ruszyć z produkcją sprzętu.ta druga cena to chyba jednak za tarcze jest![]()

ta druga cena to chyba jednak za tarcze jest![]()
Ostatnio na peperku widziałem lepszą ofertę. Mini koparka, z tym że to była cena inwestycji, płaciłeś siano żeby pan chińczyk mógł ruszyć z produkcją sprzętu.
![]()
My mamy w robocie takie tarcze pierścieniowe do betonu. Normalnie zakładasz na flexa małego/dużego i jazda.
Widziałem te koparki nawet ze szwagrem zastanawialismy się czy nie kupić, ale co to warte ..Ostatnio na peperku widziałem lepszą ofertę. Mini koparka, z tym że to była cena inwestycji, płaciłeś siano żeby pan chińczyk mógł ruszyć z produkcją sprzętu.
![]()
Pany, dmucha mi z nadproża skrzynki roletowej, otwarłem puszkę a tam połamany styropian.
Na fotce widać połowę, druga w znacznie gorszym stanie, dorzuciłem tam docięty kawałek i przeleciałem pianką żeby złapało ale to prowizorka.
Czy idzie kupić taki kawał w całości czy coś innego lepiej zastosować?
View attachment 139327
www.domondo.pl
Widziałem jeszcze jakieś maty, a do głowy przyszło mi żeby zamiast takiego profilu po prostu dać gruby styropian i trochę porzeźbić![]()
Izolacja klapy rewizyjnej Kombi-Flex system PE | rolety zewnętrzne
Izolacja klapy rewizyjnej Kombi-Flex system PE - renowacja rolety zewnętrznej. Łatwy montaż, poprawa izolacji i oszczędność energii.www.domondo.pl
Wkłady ociepleniowe do rolet
www.drims2.pl
Jak nie będą pasować to zostaje prowizorka i kombinacje. Może jakaś wyprofilowana tektura i napchanie pod nią wełny? Albo szablon z tektury i panka pur w puszce?
Jakaś izolacyjna PURWidziałem jeszcze jakieś maty, a do głowy przyszło mi żeby zamiast takiego profilu po prostu dać gruby styropian i trochę porzeźbić
Edit myślałem o piance do uszczelnienia ale tam jest w puszcze mróz i temperatura prawie jak za oknem, do tego wilgoć od różnicy temperatur, a latem się tam gotuje pytanie jaka ta pianka by miała być żeby to przetrwało?
Zrób sobie otwór taką koronką:@szplin @majstry
Mam cegiełkę na elewacji (nie klinkier, starą rozbiórkową cegłę ciętą). Musze coś przykręcić do elewacji i rozkminiam jakim wiertłem, żeby to nie pękło?
Bez udaru jak rozumiem, wiertłem do ceramiki? Czy betonu?
Cegła miękka jest, ale nie chcę żeby coś pękło...
Ciekawe skąd bambus o tym wie?Zrób sobie otwór taką koronką:
View attachment 139617
A jak przejdziesz przez cegłę to już w murze normalnym wiertłem.
On się tak dziwnie delikatnie włamuje, jak jakiś pedałCiekawe skąd bambus o tym wie?

Jak majster ogarnia takie rzeczy i wie co posprawdzać, to nie widzę sensu brać dodatkowo inną firmę.Czy ktoś z was odbierał mieszkanie ze specami z Pewny lokal (bądź tego typu firm)? Lepiej zatrudnić takiego byczka, czy lepiej zlecić odbiór majstrowi, który będzie robił wykończeniówkę?

@VitoC dobre napisał. Jak masz dobrego majstra to weź go. Możesz też wynająć specjalistę od odbiorów. Na pewno Ci się zwróci. Z Jakiego jesteś miasta?Czy ktoś z was odbierał mieszkanie ze specami z Pewny lokal (bądź tego typu firm)? Lepiej zatrudnić takiego byczka, czy lepiej zlecić odbiór majstrowi, który będzie robił wykończeniówkę?
Lepiej ze śwagrem pojechać, robił trochę w budowlance to się zna.Czy ktoś z was odbierał mieszkanie ze specami z Pewny lokal (bądź tego typu firm)? Lepiej zatrudnić takiego byczka, czy lepiej zlecić odbiór majstrowi, który będzie robił wykończeniówkę?
Lublin@VitoC dobre napisał. Jak masz dobrego majstra to weź go. Możesz też wynająć specjalistę od odbiorów. Na pewno Ci się zwróci. Z Jakiego jesteś miasta?
Dobra firma zrobi to kompleksowo, majster od płytek czy gładzi nie musi znać się np na instalacjach elektrycznych, a te też warto sprawdzić, bo deweloperzy potrafią ładnie lecieć w chuja. Do tego porządną firma powinna znać przepisy i normy. Mam kumpla który był zmorą deweloperówCzy ktoś z was odbierał mieszkanie ze specami z Pewny lokal (bądź tego typu firm)? Lepiej zatrudnić takiego byczka, czy lepiej zlecić odbiór majstrowi, który będzie robił wykończeniówkę?
Czasami mu pomagałem. W jego mieszkaniu musieli poprawiać elektrykę, wymieniali dwa czy trzy okna, bo szyby miały za dużo "hologramów", równali ściany, bo za duża odchyłka od pionu była i chyba jeszcze jakiś rabat utargował. Także warto było.