Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No przecież to zależy od trudności tematuPanowie specjaliści ile mniej więcej za robociznę bez materiałów przy remoncie generalnym łazienki 5m2?
Wiadomo, ale o jakieś orientacyjne widełki chodziNo przecież to zależy od trudności tematu
To Ci napisałem 1000-2000 za m2Wiadomo, ale o jakieś orientacyjne widełki chodzi
Za bardzo szalałeś na oddziale i zastrzyk wjechał
?Zaraz się okaże że on płacił Henkom 20tys za m2 łazienkiZa bardzo szalałeś na oddziale i zastrzyk wjechał?
bez materiałów
To będzie taka mała jak w bloku?przy remoncie generalnym łazienki 5m2?
Jakieś wymiany instalacji czy tylko skucie płytek i nowa armatura?Panowie specjaliści ile mniej więcej za robociznę bez materiałów przy remoncie generalnym łazienki 5m2?
Generalny, kucie płytek łącznie z obniżeniem podłogi i powieszeniem sufitu, nowa armatura i podłączenie do pionu.Jakieś wymiany instalacji czy tylko skucie płytek i nowa armatura?
Poniżej dychy w najlepszej opcji jak ktoś zejdzie to będzie fuks
Oj, to będzie więcej niż 10kGeneralny, kucie płytek łącznie z obniżeniem podłogi i powieszeniem sufitu, nowa armatura i podłączenie do pionu.
Zdecydowanie.Oj, to będzie więcej niż 10k
Brak szkoleń = dolne widełki.

To będzie zdecydowanie więcej niż 2k za metr2Generalny, kucie płytek łącznie z obniżeniem podłogi i powieszeniem sufitu, nowa armatura i podłączenie do pionu.
To nie jest robienie z siebie idioty tylko szybka weryfikacja flachowca czy on w ogóle wie o czym mówi....innymi słowy : czy jest specjalistą na jakiego się kreuje czy tylko chce szukać frajera co wyskoczy z kasy. Jakość usługi.
A szkolenie u brata co go szkolił tata, styrczy?To nie jest robienie z siebie idioty tylko szybka weryfikacja flachowca czy on w ogóle wie o czym mówi....innymi słowy : czy jest specjalistą na jakiego się kreuje czy tylko chce szukać frajera co wyskoczy z kasy. Jakość usługi.
Ta, noA szkolenie u brata co go szkolił tata, styrczy?
Czemu zabijasz ‚stara szkole’?Ta, no
Sorry Panowie zmieniła się mentalność klientów, wiedza o robocie , świadomość. Albo masz jakość albo kurwisz pod nosem, że "ludzie pojebani" "idioci się trafili" itp
O jest, dzięki

Ja po nowym roku robie generalkę łazienki i się zastanawiam czy mi 30k starczy, a ten chce w 10 się zmieścić.Brak szkoleń = dolne widełki.
![]()
Kurła, kiedyś spore mieszkanie z kuchnią na zamówienie się człowiek w 60k zmieścił, a teraz mała łazieneczka problem stanowi. Co za czasy![]()

Nie.Ja po nowym roku robie generalkę łazienki i się zastanawiam czy mi 30k starczy, a ten chce w 10 się zmieścić.
![]()
Nope. Nigdy nic takiego nie mówiłem. To, że kiedyś były inne stawki to wiadomo przecież. Nie mam żadnego problemu z płaceniem wykonawcom adekwatnie do ich pracy. Działa to w dwie strony, chce uczciwie zapłacić ale za uczciwą pracę, a nie próbę naciągnięcia ze względu na braki w wiedzy.a ten chce w 10 się zmieścić.
Nie.
Chyba, że część zrobisz samemu
No teraz za 10 to same sprzęty i może na kabinę wystarczy.Nope. Nigdy nic takiego nie mówiłem. To, że kiedyś były inne stawki to wiadomo przecież. Nie mam żadnego problemu z płaceniem wykonawcom adekwatnie do ich pracy. Działa to w dwie strony, chce uczciwie zapłacić ale za uczciwą pracę, a nie próbę naciągnięcia ze względu na braki w wiedzy.

Bardzo fajna praca, taka nie za lekkaNo teraz za 10 to same sprzęty i może na kabinę wystarczy.
Ja zdecydowanie część zrobię sam, ale tam mam skuwanie i poziomowanie pod kabinę prysznicową, gładzie plus pewnie coś się spierdoli z rurami, bo to mieszkanie z bloku z komuny to zrobione tip top kurwa, że spadki są w kierunku mieszkania
Jak pomyślę, że mam to robić to już mnie boli i mi się odechciewa.
Daj Pan spokój. Jeszcze nie ruszone, a widać że będzie rozpierdol. Zabawa się zacznie jak wyjebie starą wannę i wtedy się odkryje tak naprawdę co i ile jest do rozjebania.Bardzo fajna praca, taka nie za lekka
Jak sobie przypomnę swoją generalkę to mnie krew zalewa

tam mam skuwanie i poziomowanie pod kabinę prysznicową, gładzie plus pewnie coś się spierdoli z rurami, bo to mieszkanie z bloku z komuny to zrobione tip top kurwa, że spadki są w kierunku mieszkania
Jak pomyślę, że mam to robić to już mnie boli i mi się odechciewa.