Syn, dąb i... ...DOM :)

Panowie specjaliści ile mniej więcej za robociznę bez materiałów przy remoncie generalnym łazienki 5m2?

Panowie specjaliści ile mniej więcej za robociznę bez materiałów przy remoncie generalnym łazienki 5m2?
No przecież to zależy od trudności tematu
Między 5 a 10k wezmą, jak Cię ktoś próbuje naciągnąć na 25 za klitkę 5m2 to gon to dziadostwo od razu albo kulturalnie spytaj o : doświadczenie (portfolio,rekomendacje), rachunek i gwarancję powykonawczą, odbyte szkolenia z ubiegłego roku. Już Ci odpadnie 95proc cwaniactwa i zaczną grać na „rabat”

bez materiałów
meme-i-see-what-you-did-there.png

przy remoncie generalnym łazienki 5m2?
To będzie taka mała jak w bloku?
Dziecięć klocków minimum.

Jakieś wymiany instalacji czy tylko skucie płytek i nowa armatura?
Poniżej dychy w najlepszej opcji jak ktoś zejdzie to będzie fuks

Jakieś wymiany instalacji czy tylko skucie płytek i nowa armatura?
Poniżej dychy w najlepszej opcji jak ktoś zejdzie to będzie fuks
Generalny, kucie płytek łącznie z obniżeniem podłogi i powieszeniem sufitu, nowa armatura i podłączenie do pionu.

@Uller

tylko nie pytaj o ich zeszłoroczne szkolenia, nie zrób z siebie idioty :śmiech:
To nie jest robienie z siebie idioty tylko szybka weryfikacja flachowca czy on w ogóle wie o czym mówi....innymi słowy : czy jest specjalistą na jakiego się kreuje czy tylko chce szukać frajera co wyskoczy z kasy. Jakość usługi.

A szkolenie u brata co go szkolił tata, styrczy?
Ta, no

Sorry Panowie zmieniła się mentalność klientów, wiedza o robocie , świadomość. Albo masz jakość albo kurwisz pod nosem, że "ludzie pojebani" "idioci się trafili" itp

Brak szkoleń = dolne widełki.
received-message-received.gif

Kurła, kiedyś spore mieszkanie z kuchnią na zamówienie się człowiek w 60k zmieścił, a teraz mała łazieneczka problem stanowi. Co za czasy :childcry:
Ja po nowym roku robie generalkę łazienki i się zastanawiam czy mi 30k starczy, a ten chce w 10 się zmieścić.

:beczka:

a ten chce w 10 się zmieścić.
Nope. Nigdy nic takiego nie mówiłem. To, że kiedyś były inne stawki to wiadomo przecież. Nie mam żadnego problemu z płaceniem wykonawcom adekwatnie do ich pracy. Działa to w dwie strony, chce uczciwie zapłacić ale za uczciwą pracę, a nie próbę naciągnięcia ze względu na braki w wiedzy.

Nie.
Chyba, że część zrobisz samemu
Nope. Nigdy nic takiego nie mówiłem. To, że kiedyś były inne stawki to wiadomo przecież. Nie mam żadnego problemu z płaceniem wykonawcom adekwatnie do ich pracy. Działa to w dwie strony, chce uczciwie zapłacić ale za uczciwą pracę, a nie próbę naciągnięcia ze względu na braki w wiedzy.
No teraz za 10 to same sprzęty i może na kabinę wystarczy.

Ja zdecydowanie część zrobię sam, ale tam mam skuwanie i poziomowanie pod kabinę prysznicową, gładzie plus pewnie coś się spierdoli z rurami, bo to mieszkanie z bloku z komuny to zrobione tip top kurwa, że spadki są w kierunku mieszkania :mamed:

Jak pomyślę, że mam to robić to już mnie boli i mi się odechciewa.

No teraz za 10 to same sprzęty i może na kabinę wystarczy.

Ja zdecydowanie część zrobię sam, ale tam mam skuwanie i poziomowanie pod kabinę prysznicową, gładzie plus pewnie coś się spierdoli z rurami, bo to mieszkanie z bloku z komuny to zrobione tip top kurwa, że spadki są w kierunku mieszkania :mamed:

Jak pomyślę, że mam to robić to już mnie boli i mi się odechciewa.
Bardzo fajna praca, taka nie za lekka
Jak sobie przypomnę swoją generalkę to mnie krew zalewa

Bardzo fajna praca, taka nie za lekka
Jak sobie przypomnę swoją generalkę to mnie krew zalewa
Daj Pan spokój. Jeszcze nie ruszone, a widać że będzie rozpierdol. Zabawa się zacznie jak wyjebie starą wannę i wtedy się odkryje tak naprawdę co i ile jest do rozjebania.

Póki co pierdolę, wezmę się za to po nowym roku, bo nie mam na to ochoty. Stało tyle lat to jeszcze postoi.
:beczka:

Back