Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Testo wolneŻeby sprawdzić jak tam hormony wyglądają i czy TRT coś wspomoże.
To jest to co od półtorej roku mi piszesz?Testo wolne
Testo
Estradiol
Prolaktyna
FSH
LH

Zawsze pomoze a na pewno nie zaszkodzi:)czy TRT coś wspomoże.
Przecież badania się nie zmieniają, to jedyna stała.To jest to co od półtorej roku mi piszesz?![]()

Ja już jestem i pisałem gdzieś w poprzednich postach, że to jedna z lepszych decyzji w życiu. Po prostu chciałbym wiedzieć co jest lepsze dla początkującego, a że nie mam tak obszernej wiedzy na ten temat jak niektórzy koledzy z forum to wolałem dopytać.A co tam byczku, wchodzisz na testa ? Leci solo czy coś jeszcze
Czaję czaję :)Ja już jestem i pisałem gdzieś w poprzednich postach, że to jedna z lepszych decyzji w życiu. Po prostu chciałbym wiedzieć co jest lepsze dla początkującego, a że nie mam tak obszernej wiedzy na ten temat jak niektórzy koledzy z forum to wolałem dopytać.
Dodatkowo na krótkich dużo łatwiej kontrolować "działania niepożądane".Długie i proste estry żadnych miksów. Mniejsze skoki stężeń we krwi.
Zakładamy, że przy dziewczęcych dawkach nie będziemy mieli problemów.Dodatkowo na krótkich dużo łatwiej kontrolować "działania niepożądane".

259mg na 6/7 dni będzie odpowiednie co?Zakładamy, że przy dziewczęcych dawkach nie będziemy mieli problemów.
![]()
Wymierzone jak przy linijce259mg na 6/7 dni będzie odpowiednie co?

Ja zaczynałem od długich, krótsze łatwiej kontrolować, ale jak bierzesz dawki typu trt to nic sie nie powinno dziać.Jak ktoś wchodzi na pierwszy cykl testo, to lepiej żeby siedział na długich czy krótkich estrach? @Siwy25_1 Ty masz obszerną wiedzę więc oznaczam.
Ja mam 300 na 8 dni w 2 podaniach co 4 dni i mnie tu od kulturowników sterydziarzy wyzywają.259mg na 6/7 dni będzie odpowiednie co?

ja zaczynałem 250 tygodniowo długie estry, że sprawdzić organizm. Doszedlem w sumie do 1mg enana, clen, tren, winstrol i oral oksa.Ja mam 300 na 8 dni w 2 podaniach co 4 dni i mnie tu od kulturowników sterydziarzy wyzywają.
![]()
Ja mam 300 na 8 dni w 2 podaniach co 4 dni i mnie tu od kulturowników sterydziarzy wyzywają.
![]()
Ja bym polecal tak jak kolega @ALRI krotkiego na poczatek. Setka co 3 dni i tak zrobi robote na poczatek( powinienes co 2 ale ja krotkie tez zawsze bilem co 3 niezaleznie co to nie bylo). Jak bedzie ok przejdziesz sobie pozniej na dlugiego. Ale na spokojnie...Jak ktoś wchodzi na pierwszy cykl testo, to lepiej żeby siedział na długich czy krótkich estrach? @Siwy25_1 Ty masz obszerną wiedzę więc oznaczam.